up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rossignol

Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60

plus
  • Play videoRossignol Alpine Skistøvler Tmx 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60

Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60

Produktbeskrivelse Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60

TMX 60 er en freestyle-inspirert støvel for junior freeskiers. Med vår prisbelønte Sensor Fit leverer TMX 60 økt komfort, varme og ytelse mens du adresserer alle de vanlige problemtilpasningsområdene. Den progressive flex og overdimensjonerte firespennen gir forbedret støtte og gir rask, enkel festing. TMX 60 er en allsidig juniorsko med prisbelønt passform for kommende friløbere.Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60 har Rossignol offisiell garanti fra produsent. Som en Rossignol offisiell forhandler er alle våre tilbud ski artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I snowinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Skiutstyr produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Skistøvler artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Rossignol Alpine Skistøvler Tmx 60

Flex index
Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up