up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rossignol
360

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

plus
  • 360Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Play videoRossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60
  • Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Produktbeskrivelse Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

KIARA 60 gir en komfortabel, sjenerøs passform uten å ofre alt fjellprestasjoner. Kiara har en 104 mm "bred" passform, og holder en konturert forfoot, sterk hælkopp og asymmetrisk tåboks for utrolig komfort og støtte rett ut av esken. Sensor Fit-teknologi adresserer alle de vanlige problempassede områdene, og gir et imøtekommende vrist og mer artikulert ankelområde for økt komfort, sirkulasjon og varme. Kiara 60 er et allsidig alt fjellstøvler med en generøs passform for aspirerende mellomrom til nybegynnere.

spesifikasjoner:

Vekt: 1.700 kg / halv par

Siste: 104

Flexindeks: 50

Shell:

Teknologi: SENSOR

Materiale skall: POLYOLEFINE

Bootboard: PU

cuff:

Materiale mansjett: POLYOLEFINE

liner:

Liner teknologi: KVINNA COMFORT FIT

Termisk isolasjon: FOREFOT POLAR FLEECE

Strømbredde (mm): 35 mm

Liner tungen: ONE PIECE TOE BOX

spenner:

Teknologi: DIAGONALE BUCKLES

Justering: 4 MICRO

Tilleggsfunksjoner: 4: QUICKSET 3 POSITIONS 3: 3 POSITIONS

Spenne materiale: 100% ALUMINIUM

Teknologi:

Diagonale spenner:

Patenterte diagonalt orienterte spenner gir bedre skallomslag og passer, og er lettere å justere under inn- og utgang. Den diagonale vinkelen trekker foten tilbake i hælfoten for økt støtte.

Sensor 104MM:

Oppstartbrettet er forsterket i forfoten for å tillate to kontaktpunkter med sensorens myke innsats for større toleranse. Den 104 mm siste gir både støtte og komfort.

Dedikat kvinners mansjett:

Kvinnenes spesifikke design har en signifikant lavere mansjetthøyde, tulipanformet bakflare med skulptert profil for å imøtekomme og danne til en kvinners naturlige kalvform.

Kvinne linjer:

Kvinnenes spesifikke design har en signifikant lavere mansjetthøyde, tulipanformet bakflare med skulptert profil for å imøtekomme og danne til en kvinners naturlige kalvform. Thinsulate? eller ullfôr kombinert med en nedåboks gir optimalisert varme for komfort i hele dagen.

Termisk isolasjon:

Dedikert termisk isolasjon: Siden isolasjon er spesielt viktig i damestøvler, har alle våre linjer spesiell termisk isolasjon i form av THINSULATE®, THINSULATE PLATINUM®, MERINO ull, ull eller polar fleece. LINERNE HAR ENHET: 1. TOTAL THERMAL ISOLERING Isolatoren er rundt foten. 2. FOREFOT THERMAL ISOLERING Isolatoren er rundt forfoten i tåområdet.


Er du ute etter materialer fra Rossignol og spesielt Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60? Hos snowinn kan du finne en komplett liste over Skiutstyr produkter og ski tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk snowinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial ski kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Rossignol Alpine Skistøvler Kiara 60

Flex index
Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up