`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lavest pris garanti

Lavest pris garanti

Siden det er praktisk talt umulig å besøke alle våre konkurrenters nettsider daglig, har vi satt på plass en lavprisgaranti Program. Gjennom dette programmet, er du garantert å få det beste tilbudet gjennom oss på noen klokke som vi selger.

Å ha oss slå prisen på en vare, kan du fylle på helt følgende minimumspris forespørsel. Vennligst send oss en URL der du fant den samme varen for mindre. Du trenger bare å kopiere og lime inn URL fra nettleseren din inn i Sett i følgende URL-feltet. Når vi får e-post, vil vi besøke området og sørge for at alle kriteriene er oppfylt.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

VILKÅR

- Hvis du, før et kjøp, finner du et bedre tilbud i en annen autorisert forhandler webshop, vennligst kontakt oss med bevis for denne prisen rett over laveste prisen link som du finner ved siden av hvert produkt. Vi vil gi deg den lavere prisen dersom alle vilkårene nevnt nedenfor er oppfylt.

- Det vi er samsvarende er ikke fra noen nettauksjoner inkludert eBay, Yahoo Auction, etc. Selgere på nettauksjoner er ofte grå markedet leverandører som ikke kan avsløre sine forsyningskilder og har ingen måte å garantere ektheten av varene.

- Karakteristikken av produktet må tilsvare HELT med den som tilbys av oss, inkludert følgende: Merke, Modell, Reference og versjon, Alternativer, størrelse, farge, tilgjengelighet osv. Og andre forhold som kan påvirke den endelige prisen som fraktkostnader, spesialtilbud, etc. ..

- Hvis du har funnet en gyldig lavere pris vil du motta en e-postbekreftelse fra oss som vil inneholde en lavest mulig pris CODE og instruksjonene.

- Koden du mottar via e-post utløper etter 72 timer.

Lukk