up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Pomoca

Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets

plus
  • Play videoPomoca Splitboard Tail Strap+Rivets
  • Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets

Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets

Den bakre feste for Splitboard, nå tilgjengelig som tilbehør. Lar posisjonering og svært enkel justering. Det er lett knyttet til noen huden ved hjelp av fire nagler.

Hvis du ønsker å vite mer om Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets, eller andre produkter av merket Pomoca i Skiutstyr kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Tilbehør kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Pomoca, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Pomoca Splitboard Tail Strap+Rivets

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fornøyd

-

Alt riktig og raskt

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up