up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Pomoca

Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm

plus
  • Play videoPomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm
  • Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm

Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm

Produktbeskrivelse Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm

CLIMB PRO S GLIDE

70% Mohair 30% Nylon

Profesjonelle og eksperter

Utviklingen av den vellykkede CLIMB PRO GLIDE. Beste glideblandingshud noensinne, best anit glopping skins, meget motstandsdyktig: huden for fagfolk.

GLIDE: 213 kcal / h **

GRIP: 52 g / cm2 *

VIKT: 1,350 g / m2

* / **: Estimere verdier basert på TSA Innsbruck studier. **: Energiforbruk på grunn av hudfriksjon per time på vanlig skitureringsplan.

God klatring er veldig viktig. Så POMOCA har utviklet en kombinasjon av materialer og vevingsteknikker for å kombinere glid og holdbarhet med gripekraft. Riktig justering og fiberfestesystemene gjør POMOCA-skinnene svært stabile under alle forhold og for hele livets levetid.

Takket være den eksklusive GLIDE

Prosess, ski turister får ekstra glide med mindre innsats. Denne behandlingen, som brukes på slutten av produksjonsprosessen og til hele lengden av fiberen, gjør huden til å glide og motstå fuktighet mer effektivt. Skins med GLIDE-tilbud, en effektiv prosess for hele livet i huden, og unik anti-glødende ytelse.

For kontinuerlig forbedring har POMOCAs kjemikere utviklet en ny generasjon EVER DRY som er mildere på miljøet. EVER DRY 2.0-behandlingen inneholder ingen PFOA, en kjemisk komponent som er skadelig for miljøet. Siden april 2015 har EVER DRY 2.0-teknologien erstattet det gamle EVER DRY i hele samlingen av skinn fra POMOCA og dets OEM-kunder.

Eksklusiv til POMOCA, SAFER SKIN er en 100% vanntett membran som helt hindrer fuktighet og sikrer god lim på en tørr base. I tillegg gir SFER SKIN utmerket tåremotstand og enkel håndtering. Det er veldig enkelt å trimme huden, og den er fortsatt 100% vanntett etter kutting.


Fullfør bestilling av Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm med vår Skiutstyr utvalg og Hud artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Hud utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner Pomoca Climb Pro S Glide Roll 140 mm

Farge
Anbefalt bruk
Composition type
festesystem

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up