up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Pomoca

Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin

plus
  • Play videoPomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin
  • Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin

Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin

Produktbeskrivelse Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin

Rolls av skinn

Hvis du ønsker å vite mer om Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin, eller andre produkter av merket Pomoca i Ski kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Hud kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Pomoca, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Pomoca Climb 2.0 Roll 90 mm Skin

Farge
Anbefalt bruk
Composition type
festesystem

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

/ verdi

-

Til min hud er det beste markedet pris / kvalitet. Med denne huden du er trygg. Holde evne med en stor skyve både stigende og små dråper du må fjerne skinn. Og kuttet til størrelse er det ideelt for ski terreng hud.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up