up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC

POC Maxilla Sinuse

plus
  • Play videoPOC Maxilla Sinuse
  • POC Maxilla Sinuse

POC Maxilla Sinuse

Produktbeskrivelse POC Maxilla Sinuse

Maxilla Sinuse Chin Guard Passer Sinuse hjelm. Det produseres i injiserte plast gir beskyttelse mot slalomporter. Utformingen tillater enkel justering.

Teknologi:

Om POC Lab:

For å være i forkant av sikkerhet, innovasjon og utvikling vi skapt POC Lab. Det er vår vitenskapelige forum, som samler eksperter fra en rekke disipliner og medisin. De støtter og anbefaler oss å sikre at det vi utvikler er den mest pålitelige og avansert beskyttelse på markedet.

POC Lab tillater oss å samarbeide med noen av verdens fremste idrettsmedisin eksperter, hjerneforskere og spesialister i ryggmargsskader.

Medlemmene av POC Lab er nøye utvalgt for sin unike kompetanse. Hvert medlems aksjer POC? S oppgave å gjøre det beste vi kan for å muligens redde liv og for å redusere konsekvensene av ulykker.

For å komplettere våre vitenskapelige eksperter og å sørge for at våre produkter er optimal vi også trekke på veiledning fra materialteknologer og vårt team utøvere, inkludert X Games ryttere, OL-syklister og elite VM skiløpere.

Videre hører vi nøye til hva du har å si, og som brukere av vårt verneutstyr vi setter pris på tilbakemeldinger og forslag, som vi håper vil gi oss mulighet til å utvikle enda bedre produkter.


POC Maxilla Sinuseer perfekt for å fullføre ditt ski utstyr. I vår nettbutikk snowinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på snowinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett ski butikk kan du finne andre ski produkter som supplerer POC Maxilla Sinuse.

Spesifikasjoner POC Maxilla Sinuse

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up