up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC

POC Iris Mirror

plus
  • Play videoPOC Iris Mirror
  • POC Iris Mirror

POC Iris Mirror

Produktbeskrivelse POC Iris Mirror

Per fra Snow 14/15 produksjon, Zeiss-objektiver ble et alternativ på Retina, Retina Big og Iris modell. På grunn av den økte tykkelsen på Zeiss-linse i forhold til våre andre linsealternativer, er disse rammene litt revidert som fra dette punktet. Dette kan dessverre gjøre det vanskelig å få plass til en ny Zeiss-linse inn i en gammel ramme som er produsert før denne sesongen, noe som er spesielt tydelig på Iris modell i størrelse Small.

Spesifikasjoner:

VLT: 32%, Kategori S2


Kjøp nå din POC Iris Mirror for bare 28.99 $. Laget av POC Iris Mirror er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos snowinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ski produkter. Se hele vårt utvalg av Reservedeler i vår Beskyttelse avdeling.

Spesifikasjoner POC Iris Mirror

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up