up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC

POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

plus
  • 360POC Hjelm Pocito Skull
  • Play videoPOC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse POC Hjelm Pocito Skull

Pocito Skull er en POC barnehjelm laget med en aramidebarriere som beskytter hodet mot skarpe gjenstander. Andre funksjoner du finner er hvor enkelt du kan justere den til størrelsen på barnas hode, noe som gir større holdbarhet.

Barnehjelmen har et LED-lyspanel som holder barna dine synlige i dårlige lysforhold. I det indre området inneholder det et brilleklipp der du kan gi kontaktinformasjon til foreldrene.

I det indre området inkluderer beskyttelsessystemet avtakbart LD-skum som gjør det enkelt å rengjøre. Modellen er tilgjengelig i to fluorescerende farger: rosa og oransje. Den omtrentlige vekten av versjonen er 500 gram. Pocito Skull for barn inneholder de samme teknologiene som POC er voksen rase hjelmer men gir bedre støtabsorberende ved lavere hastigheter og kraft. Den har en full Aramid Penetration Barrier å beskytte mot skarpe gjenstander og hjelmen har også justerbar dimensjonering, som lar barnet å vokse med hjelmen.


Leveres i fluoriserende farger med reflekterende klistremerker for å maksimere synlighet og til slutt unngå kollisjoner med andre skiløpere. Det er også en tilbehørspakke inkludert en LED-lys og et fluorescerende vest. Den goggle klippet har en My Info plass for foreldrene kontaktinformasjon.Funksjoner:


Skall av injisert PC / ABS

Multi innvirkning EPP liner.

Aramid Penetration Barrier

Komfortabel LD skum fôr, avtakbar for enkel rengjøring

Slå ring justering av størrelse system

Goggle klippet med kontaktinformasjon i tilfelle barnet er tapt

Inkluderer tilbehørspakke med en LED-lampe for bedre synlighet i mørket og en Pocito Bib i fluoriserende oransje med reflekser, som skal bæres over jakken.Spesifikasjon:


Sertifisert EN 1077 B

Vekt: 500g


Kjøp dine favoritt Hjelmer modeller og nyt ski. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av POC Hjelm Pocito Skull. Hvis du er i tvil om å kjøpe POC Hjelm Pocito Skull, ta kontakt med vårt team av fagfolk i ski via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner POC Hjelm Pocito Skull

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up