up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC
360

POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

plus
  • 360POC Hjelm Pocito Skull
  • Play videoPOC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull
  • POC Hjelm Pocito Skull

POC Hjelm Pocito Skull

Produktbeskrivelse POC Hjelm Pocito Skull

Pocito Skull er en POC barnehjelm som bidrar til tilstrekkelig støtdemping. Strukturen til modellen er laget av aramid, et materiale som beskytter barnas hoder mot skarpe gjenstander.

Utformingen av POC-hjelmen for barn er justerbar. Innvendig har den et skumfôr som forbedrer komforten og er også avtagbar for å favorisere rengjøringsmekanismen.

Modellen har fluorescerende detaljer med reflekterende klistremerker som forbedrer synligheten til barn i dårlige lysforhold og et LED-lyspanel som gjør det lettere å identifisere deg. Du vil finne at den inneholder et brilleklipp som skal fylles ut med kontaktinformasjon i tilfelle tap av spedbarnet. Vekten er 500 gram. Pocito Skull for barn inneholder de samme teknologiene som POC er voksen rase hjelmer, men gir bedre støtabsorpsjon ved lavere hastigheter og kraft. Den har en full Aramid Penetration Barrier å beskytte mot skarpe gjenstander og hjelmen har også justerbar dimensjonering, som tillater barnet å vokse med hjelmen.


Leveres i fluoriserende farger med reflekterende klistremerker for å maksimere synlighet og til slutt unngå kollisjoner med andre skiløpere. Det er også en tilbehørspakke inkludert en LED-lys og et fluorescerende vest. Den goggle klippet har en My Info plass for foreldrene kontaktinformasjon.Funksjoner:


Skall av injisert PC / ABS

Multi innvirkning EPP liner.

Aramid Penetration Barrier

Komfortabel LD skum fôr, avtakbar for enkel rengjøring

Slå ring justering av størrelse system

Goggle klippet med kontaktinformasjon i tilfelle barnet er tapt

Inkluderer tilbehørspakke med en LED-lampe for bedre synlighet i mørket og en Pocito Bib i fluoriserende oransje med reflekser, som skal bæres over jakken.Spesifikasjon:


Sertifisert EN 1077 B

Vekt: 500g


Akkurat nå, POC Hjelm Pocito Skull er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos snowinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Beskyttelse katalog og særlig i vår Hjelmer kategori. Vi har en rekke Hjelmer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner POC Hjelm Pocito Skull

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott

-

Fin hjelm for barn.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up