up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

plus
  • 360POC Hjelm Auric Cut
  • Play videoPOC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse POC Hjelm Auric Cut

Auric Cut er POC voksenhjelm , ideell for å beskytte hodet mot ulykker som kan oppstå under utendørsaktiviteter. Modellen har et belegg som beskytter hodet ditt i lang tid,

POC-hjelmens design er justerbar og har ventilasjon som du kan tilpasse for å åpne og lukke, tilpasse seg varme eller kalde forhold. Versjonen har et LED-lys. Innvendig har den et skumfôr som forbedrer komforten og er også avtakbar for å lette rengjøringsmekanismen.

Modellen har fluorescerende detaljer med reflekterende klistremerker som forbedrer synligheten til barn i dårlige lysforhold, noe som favoriserer din identifikasjon. Du vil oppdage at den inkluderer et internt klips for de som vil bruke briller i det ytre området. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger. Basert på Auric hjelm, utviklet for park og pipe ridning, har Auric Cut blitt tilpasset for å gi en allsidig hjelm for noen gratis skiløper, på eller off piste. Den multi innvirkning EPP liner kombinert med en tøff ABS skallet gir god beskyttelse i en solid konstruksjon. Justeringen Systemet gir en tettsittende passform og ventilasjon er enkelt justeres fra utsiden for å stenge luftstrømmen under kalde forhold, eller åpne det for anstrengende turer eller mildere dager. Interiøret har blitt utviklet for å gi høye nivåer av justerbar komfort og flyttbare goggle klippet gir et trygt feste for de som foretrekker iført stirre på utsiden av hjelmen.

Egenskaper:

Multi innvirkning EPP liner

Robust ABS shell

Justerbar ventilasjon.

Goggle vents evakuere damp fra briller

Intern polstring for en sikker og behagelig passform

Størrelse justeringssystem for en komfortabel og sikker passform

Avtagbart goggle klipp

spesifikasjoner:

VEKT: 500 g


Fullfør bestilling av POC Hjelm Auric Cut med vår Hjelmer utvalg og Snowboard artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Snowboard utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner POC Hjelm Auric Cut

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp hjelm

-

Veldig fornøyd med denne hjelmen. Veldig lett, vakker og lett tilpasningsdyktig. Riktig levering, takk Snowinn

Poc blyblå hjelm

-

Produktet er perfekt! Jeg er helt fornøyd. Imidlertid bør overlevering over hele verden unngås. Jeg ble levert til et stafettsted som ble pålagt meg den gamle leveransen i en by som ikke er min, i løpet av en time med bil for å hente pakken min.

Poc ski hjelm

-

Jeg vil bruke det ofte. Vi er fornøyd med frakt, betaling, produktutveksling og fortid, pålitelig korrespondanse. Jeg kjøpte POC hjelm denne gangen for første gang å bruke. Selv om vi brukte produkter fra U-firmaet i Tyskland tidligere, er vi veldig fornøyd med designprodukter, funksjoner etc. Jeg ble plaget med ML-størrelse og XL-størrelse kjøpt denne gangen rundt hodet mitt 59 cm, men jeg lagde det til XL for å ha på meg en hjelm under hjelmen, men resultatet var riktig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up