up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC
360

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

plus
  • 360POC Hjelm Auric Cut
  • Play videoPOC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut
  • POC Hjelm Auric Cut

POC Hjelm Auric Cut

Produktbeskrivelse POC Hjelm Auric Cut

Auric Cut er POC voksenhjelm , ideell for å beskytte hodet mot ulykker som kan oppstå under utendørsaktiviteter. Modellen har et belegg som beskytter hodet ditt i lang tid,

POC-hjelmens design er justerbar og har ventilasjon som du kan tilpasse for å åpne og lukke, tilpasse seg varme eller kalde forhold. Versjonen har et LED-lys. Innvendig har den et skumfôr som forbedrer komforten og er også avtakbar for å lette rengjøringsmekanismen.

Modellen har fluorescerende detaljer med reflekterende klistremerker som forbedrer synligheten til barn i dårlige lysforhold, noe som favoriserer din identifikasjon. Du vil oppdage at den inkluderer et internt klips for de som vil bruke briller i det ytre området. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger. Basert på Auric hjelm, utviklet for park og pipe ridning, har Auric Cut blitt tilpasset for å gi en allsidig hjelm for noen gratis skiløper, på eller off piste. Den multi innvirkning EPP liner kombinert med en tøff ABS skallet gir god beskyttelse i en solid konstruksjon. Justeringen Systemet gir en tettsittende passform og ventilasjon er enkelt justeres fra utsiden for å stenge luftstrømmen under kalde forhold, eller åpne det for anstrengende turer eller mildere dager. Interiøret har blitt utviklet for å gi høye nivåer av justerbar komfort og flyttbare goggle klippet gir et trygt feste for de som foretrekker iført stirre på utsiden av hjelmen.

Egenskaper:

Multi innvirkning EPP liner.

Robust ABS skall.

Justerbar ventilasjon.

Goggle vents evakuere damp fra dine briller.

Intern polstring for en sikker og behagelig passform.

Størrelse justeringssystem for en komfortabel og sikker passform.

Avtagbart goggle klipp.


Kjøp din POC Hjelm Auric Cut til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Beskyttelse til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt POC Hjelm Auric Cut. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner POC Hjelm Auric Cut

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

Hjelmen har en utmerket passform. Utmerket pris. Pålitelig butikk og rask frakt.

...

-

Alt som beskrevet. En flott hjelm. JEG ANBEFALER !!!

Kjøp fullført av kone

-

Den beste hjelmen, søt i formen, veldig lett ... Det er en lufteventil som er veldig bra for ventilasjon. Utseendet er veldig fint. Prisen er god. Ml-størrelsen passer veldig godt med et 57 cm hode. Sendes trygt og riktig ...

Topp roret

-

Superhjelm. Gute Passform. Gute Lüftung. M für 56 cm.

Topp produkt, men moderat info fra snowinn

-

Produktet er topp: Det tar alltid å få ordren. Kommer fra utlandet - oppdateringer og status er vanskelig å få / se. Produktet kommer endelig fint, Produktet er topp.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up