up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Plum

Plum Leash

Plum Leash

Plum Leash

plus
  • Play videoPlum Leash
  • Plum Leash
  • Plum Leash
  • Plum Leash

Plum Leash

Produktbeskrivelse Plum Leash

Pair of line med karabinkrok.

spesifikasjoner:

Vekt: 60 g la paire / per par

Ruptur: 70 kg


Velkommen til våre Plum Leash spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Plum så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Bindinger til ski.

Spesifikasjoner Plum Leash

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nyttig snor

-

Jeg fikser på klatreselen min en hammer, driller, fotokamera og nøkkelnøkkelen. Båndet strekker seg behagelig mer enn 105 cm, dette er mitt eget krav for å håndtere verktøyene ordentlig. Er en liten investering for å unngå å savne ting i fjell / krok som er essensiell med mye høyere verdi og noen ganger viktig for å overleve.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up