up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Plum

Plum Crampons 90 mm

plus
  • Play videoPlum Crampons 90 mm
  • Plum Crampons 90 mm

Plum Crampons 90 mm

Produktbeskrivelse Plum Crampons 90 mm

Super fort, det er ikke nødvendig med dette systemet å skyve kramper på siden av bindingen for å sette den på plass! Alt du trenger å gjøre er å plassere kramperen i 90 graders vinkel over bindingen. Mindre slitasje under plassering, og dermed mindre risiko for å bryte kramper. Bruk bare PLUM-kramper med PLUM-bindinger. Brukes kun på de originale krampene, dimensjoner tilpasset ski, kun på snødekte stigninger og aldri på bergarter, hardt underlag eller ren is.

Dra nytte av våre tilbud på Plum Crampons 90 mm. I vår nett ski butikk, hos snowinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste ski utstyret. Du kan også besøke andre ski kategorier og finne produkter av merket Plum til den beste prisen.

Spesifikasjoner Plum Crampons 90 mm

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Stabil

-

Dette elementet er stabilt og lett

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up