up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Petzl

Petzl

Avdelinger

Elektronikk

Skiutstyr

Allt ( Petzl )

Om Petzl

På midten av 1970-tallet ble selskapet stiftet av Fernand Petzl. Petzl er et populært navn og er anerkjent for klatreutstyr, hodelykter, grotteutstyr og trekking og fjellklatring. Hodelykt eller hodelykt har blitt stadig mer populært de siste årene. Disse produktene får mye bevissthet blant det sportslige samfunnet og for allmennheten. I dårlig vær eller mørkere områder du går, må du ha hodelykt for å unngå hendelser, siden din sikkerhet er vårt største problem.
For alle som elsker fjellvandring, grotting og klatring, er Petzl et pålitelig navn for utstyr og tilbehør av høy kvalitet. For å få mest mulig ut av din utendørs eventyraktivitet, må du sjekke ut vårt utvalg av kvalitetsprodukter som er tilgjengelige til rimelige priser.

clouse menu Lukk