`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

Produktbeskrivelse Odlo Seamless Soft

Vis dem hva du er laget av denne sesongen med den feminine og morsomme sømløse myke sportsbaren fra ODLO, det perfekte treningsstudioet og sportsfellesskapet for aktive kvinner. Få full på sømløs støtte i denne fantastiske remmen tilbake bh som er like dekorativ som den er dynamisk. Sømløse integrerte funksjonelle soner gir ekstra støtte hvor du trenger det mest, samtidig som du har fri bevegelse, slik at du kan strekke, løpe, hoppe og styrke i bedre komfort. En reversibel design gir deg dobbelt så mange stylingsalternativer, slik at du kan slå den opp når du vil ha en endring. For støtte som er morsomt og smigrende, nå for den sømløse myke sportsbaren for kvinner.

Egenskaper:

Sømløse integrerte funksjonelle soner

Ribstruktur på sidene for ekstra støtte

Perfekt form for under hver topp på grunn av racerback konstruksjon

spesifikasjoner:

60% Polyamid, 30% Polyester, 10% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Naturlig luktforebygging Silver Ion Particles Sewed In Technology

Omsorg:

Maskinvask Kaldt [40 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Jern lav varme

Ikke tørk rent


Odlo Seamless Soft er et produkt som samsvarer til den Undertøy kategorien innen Dameklær utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med Odlo Seamless Soft? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Odlo Seamless Soft

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sportsbh

-

Komfortabel og umerkelig. Det passer godt til bevegelser. Inneholder og viser seg. Flott produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk