`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft
  • Odlo Seamless Soft

Odlo Seamless Soft

Produktbeskrivelse Odlo Seamless Soft

Vis dem hva du er laget av denne sesongen med den feminine og morsomme sømløse myke sportsbaren fra ODLO, det perfekte treningsstudioet og sportsfellesskapet for aktive kvinner. Få full på sømløs støtte i denne fantastiske remmen tilbake bh som er like dekorativ som den er dynamisk. Sømløse integrerte funksjonelle soner gir ekstra støtte hvor du trenger det mest, samtidig som du har fri bevegelse, slik at du kan strekke, løpe, hoppe og styrke i bedre komfort. En reversibel design gir deg dobbelt så mange stylingsalternativer, slik at du kan slå den opp når du vil ha en endring. For støtte som er morsomt og smigrende, nå for den sømløse myke sportsbaren for kvinner.

Egenskaper:

Sømløse integrerte funksjonelle soner

Ribstruktur på sidene for ekstra støtte

Perfekt form for under hver topp på grunn av racerback konstruksjon

spesifikasjoner:

60% Polyamid, 30% Polyester, 10% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Naturlig luktforebygging Silver Ion Particles Sewed In Technology

Omsorg:

Maskinvask Kaldt [40 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Jern lav varme

Ikke tørk rent


Velkommen til våre Odlo Seamless Soft spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Odlo så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Dameklær.

Spesifikasjoner Odlo Seamless Soft

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Odlo sømløs myk svart s

-

Flott topp. Tett stoff, holder formen godt, skinner ikke gjennom, svever ikke. Flotte treningsklær. Jeg anbefaler det.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk