`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Natural 100% Merino Warm

Odlo Natural 100% Merino Warm

  • Odlo Natural 100% Merino Warm
  • Odlo Natural 100% Merino Warm
  • Odlo Natural 100% Merino Warm

Odlo Natural 100% Merino Warm

Produktbeskrivelse Odlo Natural 100% Merino Warm

Disse baselayerbuksene er laget med ultra myk 100% Merinoull, og er ditt helt naturlige valg for ypperlig komfort og teknisk ytelse i vinter. Superglatt på huden 17,5 Micron Merino ull, markedets fineste kvalitet, gir uovertruffen ved siden av hudmykhet og naturlig luktkontroll som vil holde deg luktende frisk - selv etter en hel dag på fjellet. Formen passende, atletisk snitt puster og strekker seg som en annen hud, noe som gir deg ubegrenset bevegelsesfrihet. I mellomtiden hjelper ullens utmerkede naturlige termoregulering deg med å holde deg kjølig når kroppen din jobber hardt og varm når den er kald.

Egenskaper:

Naturlig kroppstemperaturkontroll

Naturlig luktkontroll

spesifikasjoner:

100% jomfruull (Merino)

teknologier:

Varm:

Svært funksjonelle sportsklær med utmerket varmeisolasjon som holder kroppen varm når det er kaldt ute. Med stoffets effektive fukttransporterende egenskaper holdes huden tørr og varm. Varm termisk kvalitet er ideell for alle vinteraktiviteter.

Oeko tex:

ODLOs funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-merket “Confidence in Textiles”, som bekrefter tekstiler testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Produktet vårt oppfyller de gjeldende menneskelige økologiske krav: ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, gratis av allergi som forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask kald [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk i tørketrommel

Jern lav varme

Ikke renseri


Velkommen til vår Odlo Natural 100% Merino Warm spesiell avtale. Hos snowinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt ski utstyr, men også ekspertinformasjon om ski produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Undertøy head-to-head.

Spesifikasjoner Odlo Natural 100% Merino Warm

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kommentar

-

Jeg har bestilt størrelse L og det viser seg at den er for stor. Jeg har returnert den for størrelse M. Flott produkt.

Varm og behagelig

-

Under eksepsjonell termisk, varm, pustende, svetter ikke. Størrelse S er litt bred for meg, høyde 1,63 vekt 52 kg.

Kommentar

-

Jeg har bestilt størrelse M, ifølge tabellen i butikken, og det viser seg at den er for stor. Jeg har byttet til S og håper det er greit. Berøringen er også veldig myk og den virker varm.

Odlo naturlig 100% merino varm

-

Veldig bra produkt, lett, behagelig og veldig varmt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk