`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Millennium

  • Odlo Millennium
  • Odlo Millennium

Odlo Millennium

Produktbeskrivelse Odlo Millennium

Odlos reversible unisex Magic Knit-lue er unisex og har et mykt, fint strikket stretchmateriale som gir brukeren optimal komfort og en tettsittende, uten glidepass uansett hva hodestørrelsen er. den perfekte blandingen av stil og praktisk til en overkommelig pris, og den er virkelig allsidig, da du enkelt kan brette opp pannebåndet for å justere etter dine behov. Magic Strikk er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert marine med kaki bakside, svart med en grå omvendt og khaki med sort omvendt. Særpreget Odlo-merkevaren er vevd inn i hver. Så hvis du treffer bakkene, er ute for et morgenløp eller bare drar til butikkene, er Magic Knit bare det - magi!

Egenskaper:

Myk finstrikket stretch

vendbar

Seks dartkonstruksjon

spesifikasjoner:

Hovedstoff: 95% akryl, 4% polyamid, 1% elastan Hovedstoff 2: 95% akryl, 4% polyamid, 1% elastan sett I: 100% akrylinnlegg II: 100% akryl

teknologier:

RIKTIG BÆR FONDENS MEDLEMSKAP:

ODLO er medlem med lederstatus i Fair Wear Foundation (FWF), som prøver å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden.

FWF verifiserer at produsentene overholder sin oppførselskode og gjør passende forbedringer. Som et interessentinitiativ er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og næringsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er viktige prinsipper for organisasjonen.

Svært funksjonelle sportsklær med utmerket varmeisolasjon som holder kroppen varm når det er kaldt ute. Med stoffets effektive fukttransporterende egenskaper holdes huden tørr og varm. Varm termisk kvalitet er ideell for alle vinteraktiviteter.

ODLOs funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-merket “Confidence in Textiles”, som bekrefter tekstiler testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Produktet vårt oppfyller de gjeldende menneskelige økologiske krav: ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, gratis av allergi som forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask kald [30 °]

Ikke blekemiddel

Tørketrommel Normal Lav varme

Ikke stryk

Ikke renseri


Odlo Millennium har den offesielle garantien fra merket Odlo. Handling i vår nett ski butikk vil du ha Odlo Millennium hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 29.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Odlo Millennium

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk