`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Millennium Yakwarm

Odlo Millennium Yakwarm

  • Odlo Millennium Yakwarm
  • Odlo Millennium Yakwarm
  • Odlo Millennium Yakwarm

Odlo Millennium Yakwarm

Produktbeskrivelse Odlo Millennium Yakwarm

Kvinners Millennium Yakwarm full glidelås hette fra ODLO gir uslåelig beskyttelse for dine mest intensive vinterutfordringer. Denne høye ytelsen mellomlageren er utviklet med en innovativ blanding av yakull og førsteklasses polyesterfibre for å gi en fantastisk ved siden av hudens naturlige følelse og tøybarhet med optimal termoregulering - ideell for aktiviteter med høy intensitet og ekstreme vinterutfordringer. Mens den glidelåse lommen til dine personlige ting gir et preg av funksjonalitet mens du er på farten. Kvinners Millennium Yakwarm hettejakke med glidelås fra ODLO er det ideelle mellomlaget for kalde langrennseventyr.

Egenskaper:

Yak stoffteknologi

1 lomme med glidelås


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen ski utstyr, oppdag snowinn. Som Odlo autorisert forhandler har alle våre ski produkter full produsentgaranti av Odlo. Velg en av våre Dameklær kategorier og oppdag utvalget av Dameklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Odlo Millennium Yakwarm

Glidelåslengde
Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk