up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Langermet Skjorte Logger

plus
  • Play videoOdlo Langermet Skjorte Logger
  • Odlo Langermet Skjorte Logger

Odlo Langermet Skjorte Logger

Produktbeskrivelse Odlo Langermet Skjorte Logger

Føl deg hjemme i friluftsliv med denne klassiske og komfortable sjekkmønsterflanellskjorten. Fra en blanding av myk bomull og hurtigtørkende polyester gir Logger Hiking-trøyen deg funksjon og komfort i en. Denne tradisjonelle, men tekniske t-skjorten er bygget for å slå ut det store ute eller gå ned i storbyen. Det er slående og alltid klar for action. Få et klassisk utseende med moderne stofffunksjonalitet i Logger Hiking-t-skjorte.

Egenskaper:

F Tørke hurtigtørking

Myk følelse

Perfekt termoregulering

spesifikasjoner:

55% bomull, 45% polyester

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Ikke blek

Tumble Dry Normal Low Heat

Jern lav varme

Ikke tørk rent


Hvis du er interessert i Odlo Langermet Skjorte Logger, oppdag også andre ski produkter relatert til Odlo i Herreklær avdelingen og Skjorter katalog. I tillegg når du kjøper hos snowinn, din nett ski butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Odlo Langermet Skjorte Logger

Typer av ermer
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Wicks bra

-

Jeg bestilte en stor, passer godt til ridning (kanskje veldig litt stor) Jeg er 180cm og 85kg Wicks veldig bra og holder meg varm, men ikke for varm når jeg kjører.

God skjorte

-

Jeg bestilte størrelse XL og som en hanske er jeg 185, berøringen er fin, sømmene er godt ferdige, for å gi den et snev.

Bra produkt

-

Veldig bra produkt og god leveringstjeneste. Det er ikke veldig varmt, men det føles bra.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up