up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley
360

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

plus
  • 360Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Play videoOakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Canopy ™ lar deg overdimensjonere synsfeltet ditt uten å gå på akkord. Den utvidede periferien hjelper alle forbrukere å se mer uansett kjørestil, fra racing til cruising groomers. Den store størrelsen er designet for å fungere feilfritt med de fleste hjelmtyper og størrelser.


Funksjoner:

Prizm ™ Snow
Oakleys eksklusive objektivteknologi som er utviklet for å hjelpe deg med å se kontrasten på fjellet i en rekke utfordrende lys- og snøforhold.


Linsepleie:

Oakley Lensrengjøringsløsninger er spesielt formulert og godkjent for bruk på den utvendige linsens overflate. Unngå å berøre eller bruke rengjøringsløsninger på innsiden / interiørlinsen, den er belagt med en spesiell anti-tåkebehandling. La det innvendige objektivet tørke og tørk forsiktig med en ren Oakley-mikrobag hvis nødvendig. Vennligst les de fullstendige pleieinstruksjonene som følger med produktkjøpet, nøye før bruk.
Alle ski produktene i kategorien Skibriller har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Beskyttelse produkter fra Oakley. Prisene på Oakley Ski Briller Canopy Prizm er 65.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Linsetype
Farge
Skjønn
Alder
OTG

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket skimaske

-

Supermaske! Perfekt passform selv med hjelmen, Oakley-kvaliteten og Prizm-glasset er flott som vanlig. Visjonen for ski er utmerket! Og for denne prisen er det flott.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up