up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley
360

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

plus
  • 360Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Play videoOakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm
  • Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Canopy ™ lar deg overdimensjonere synsfeltet ditt uten å gå på akkord. Den utvidede periferien hjelper alle forbrukere å se mer uansett kjørestil, fra racing til cruising groomers. Den store størrelsen er designet for å fungere feilfritt med de fleste hjelmtyper og størrelser.


Funksjoner:

Prizm ™ Snow
Oakleys eksklusive objektivteknologi som er utviklet for å hjelpe deg med å se kontrasten på fjellet i en rekke utfordrende lys- og snøforhold.


Linsepleie:

Oakley Lensrengjøringsløsninger er spesielt formulert og godkjent for bruk på den utvendige linsens overflate. Unngå å berøre eller bruke rengjøringsløsninger på innsiden / interiørlinsen, den er belagt med en spesiell anti-tåkebehandling. La det innvendige objektivet tørke og tørk forsiktig med en ren Oakley-mikrobag hvis nødvendig. Vennligst les de fullstendige pleieinstruksjonene som følger med produktkjøpet, nøye før bruk.

Ikke vent lenger og kjøp Oakley Ski Briller Canopy Prizm med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til snowinn kan du finne andre Skibriller produkter i kategorien Beskyttelse som kan supplere din bestilling. Kjøp Oakley Ski Briller Canopy Prizm og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Skibriller tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Oakley Ski Briller Canopy Prizm

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flink

-

gode googler, passer godt.

Flink

-

Veldig bra.

Flott

-

Utmerket maske, eksepsjonell sikt. Jeg anbefaler det.

God valuta for pengene

-

Til tross for tiden forblir denne modellen konkurransedyktig. Utmerket linsekvalitet, perfekt passform for store ansikter og forskjellige typer etui. Tape lenge nok til ikke å stramme. Godt valg.

Den beste briller jeg noensinne har hatt

-

Store briller som er veldig komfortable. De lar deg få større visjon når du hugger ned i fjellet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up