up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Radarlock Path

plus
  • Play videoOakley Radarlock Path
  • Oakley Radarlock Path

Oakley Radarlock Path

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Path

Tilpasse seg skiftende lysforhold eller bare endre utseendet ved å bytte til et glass på sekunder. Velg form og farge for å optimalisere prestasjonen din, og velg et ventilert design hvis du ønsker en kjølende luftstrøm. Glassene med Iridium belegg nettopp tune overføring av lyset for miljøet. Ikke ventilerte glass er tilgjengelige med polarisering for å blokkere blendende gjenskinn. Oakley polarisering eliminerer dis og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å skape de beste polariserte optikken på planeten.

Viktig: Vær forsiktig når du installerer / fjerner ekstraglass. Ripete linser kan ikke returneres og dekkes ikke av Oakleys garanti politikk.Spesifikasjoner:


Passer RadarLock High Definition Optics (HDO) for uslåelig klarhet og ytelse

Lens konturer som utvider periferien og forbedrer sidebeskyttelsen

Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA / UVB / UVC og skadelig blått lys opp til 400nm

Uovertruffen motstandsdyktighet

Alternativene inkluderer Iridium linsebelegg og polariseringDetaljer


Lens form bane

Lens farge sort iridium

Fit standardTECHNOLOGIES:


High Definition Optics.


Oakley Radarlock Path har Oakley offisiell garanti fra produsent. Som en Oakley offisiell forhandler er alle våre tilbud ski artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I snowinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Beskyttelse produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Reservedeler artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Path

Farge
Underkategorier
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up