up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoOakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light
  • Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light
  • Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light
Oakley

Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light

Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light

plus

Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light

Tilpass utseendet til Oakley-brillene og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest. Alle utskiftningslinser har den uslåelige klarheten, slagfastheten og 100% UV-filtrering av Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®).

Viktig notat:

Bytte linser kan ikke returneres hvis de er montert eller riper. Asian Fit-objektiver kan ikke installeres i standardstørrelsesbriller.

Teknologi:

PRIZM ™ Objektiver:

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -linsene gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

PRIZM ™ polariserte linser:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedret synlighet Prizm ™ med glansfiltreringsfordelene av Oakley HDPolarized.

Polariserte®-objektiver:

Forbedret sikkerhet, komfort og ytelse filtrerer Oakley HDPolarized linser ut 99% reflektert refleks uten tåke og optisk forvrengning som kan komme med polariserte linser laget med konvensjonelle produksjons teknikker.

High Definition Optics®-objektiver:

Alle Oakley-objektiver tilbyr HDO®-teknologi med følgende fordeler:

Klarhet: Konvensjonelle linser kan forstørre bilder. HDO®-presisjon gir mindre forvrengt syn over hele synsfeltet.

Refraksjon: Med vanlige linser er objekter egentlig ikke der du ser dem. HDO® gir et bedre visuelt bilde, slik at hjernen din ikke trenger å jobbe overtid.

UV-beskyttelse: Alle Oakley-objektiver blokkerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadelig blått lys opp til 400 nm.


Hvis du ønsker å vite mer om Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light, eller andre produkter av merket Oakley i Vernebriller og solbriller kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Linser kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Oakley, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Oakley Linse Radar EV Path Prizm Low Light

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley radar ev path prizm objektiv med lavt lys

-

Jeg var så glad for å finne disse linsene med lite lys, siden jeg hadde sett meg rundt i evigheter og ikke hadde vært i stand til å finne dem noe annet sted. Linsen er flott for kjedelige dager, og vi får mange av dem i Storbritannia. Jeg hadde et sømløst og problemfritt kjøp, så takk BikeInn!

Objektiv med lite lys

-

Har lett etter dette objektivet i flere måneder og snublet over bikeinn. Objektivet er flott og prisen var bedre. Har brukt den på stormfulle og grå dager på golfbanen, og den fungerer bedre enn forventet. Gleder meg til å bestille mer når det trengs. Takk Bikeinn.

Hver detalj teller: oakley radar ev path prizm low light!

-

En økning i kontrast som gjør forskjellen på å kjøre raskere i undervegetasjonen og i tider med lite lys. Å anbefale.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up