up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Line Miner Prizm

Oakley Line Miner Prizm

Oakley Line Miner Prizm

Oakley Line Miner Prizm

plus
  • Play videoOakley Line Miner Prizm
  • Oakley Line Miner Prizm
  • Oakley Line Miner Prizm
  • Oakley Line Miner Prizm
  • Oakley Line Miner Prizm

Oakley Line Miner Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Line Miner Prizm

Line Miner goggle ble opprettet med det formål å gi det ultimate i perifere syn. Med en sylindrisk stildesign kunne vi trekke beskyttelsesbrillen nærmere ansiktet ditt enn noen gang før. Dette er den eneste beskyttelsesbrillen som er tilgjengelig med de nye PRIZM Inferno-objektivene, og Standard / PRIZM-objektivene.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 5,5%

Lysforhold: Lys sol

Kontrast: Økt

Base Lens Color: Prizm Snow Rose


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med snowinn, nettbutikken som spesialiserer seg på ski materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Reservedeler produkter av Oakley. Forespørr ski produktene som er oppført som Oakley Line Miner Prizm designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Oakley Line Miner Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rose prizma-linse

-

Jeg tok en rose prizma linse katt 1, hele kom, selv om jeg nådde Russland om 27 dager) var i skikker i svært lang tid. Prisen virkelig likte det)

Utmerket pris!

-

Etter mye leter etter et erstatningsobjektiv til min snowboardmask, hadde snowinn den beste prisen langt, og forsendelsen var veldig rask. I 24 timer hadde jeg pakken hjemme. En hilsen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up