up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Flight Deck XM

plus
  • Play videoOakley Flight Deck XM
  • Oakley Flight Deck XM

Oakley Flight Deck XM

Produktbeskrivelse Oakley Flight Deck XM

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -objektiver gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

Oakley-objektiv er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lysfiltrering, fargebalanse og visuell kontrast. Sikt på fjellet kan variere vilt, fra sokkel i blizzards til blindingly lyse sollys, og alt i mellom. Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelseslinser som matcher spesialdesignede basetoner med unike Iridium® belegg, designet for å justere, kontrast og balansere lystransmisjon.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 26%

Lette forhold: Snø og overskyet

Kontrast: Økt


Hvis du er ute etter Oakley Flight Deck XM er du heldig. I vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst snowinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Beskyttelse produkter. snowinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Reservedeler for ulike typer aktiviteter. Vår Reservedeler er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Oakley Flight Deck XM

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra linse

-

Grunnleggende tydelig linse, fungerer som tiltenkt. Forsendelsen kan gå raskere

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up