up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Flight Deck Prizm

plus
  • Play videoOakley Flight Deck Prizm
  • Oakley Flight Deck Prizm

Oakley Flight Deck Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Flight Deck Prizm

Oaklaey glassfarger er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lys filtrering, fargebalanse og visuell kontrast. Synlighet på fjellet kan variere enormt, fra socked i snøstorm til blendende sterkt sollys, og alt i mellom.


Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelses objektiver som samsvarer med spesialkonstruerte basis fargetoner med unike Iridium belegg, designet for å nøyaktig tune, kontrast og balanse lys overføring.Teknologi:


Prizm:

Prizm er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskap forskning. Prizm linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og synlighet.


IRIDIUM:

Utformet for å balansere lys overføring og reduserer gjenskinn, er dette premium linse belegg laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.


Med Oakley Flight Deck Prizm, det garanterer det beste ski utstyr. I tillegg til snowinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din ski butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Oakley. Vårt team av ski eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Beskyttelse tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Oakley Flight Deck Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sterkt anbefalt

-

Jeg kjøpte denne linse sammen med en maske med Hi Pink-linse for å kombinere dem, siden de svarte er for dager med intens sol og sol med skyer og rosa hei for tåkedager. Masken er veldig behagelig. Jeg har en hjelm av merkevaren og det passer veldig bra til ham. De er store og store, noe som betyr at det ikke er plass på pannen mellom hjelmen og selve masken, som beskytter deg mot vinden i bakken. I tillegg er det også en bredde som reduserer følelsen av overvelde i ansiktet og føler frie øyne, som om du ikke har noe. Prizm-teknologien fungerer veldig bra. Endring av objektivet virker litt komplisert først, men det handler om å ta øvelse. Sammendrag: Jeg elsker dem og jeg anbefaler dem alltid!

Okley linser

-

Jeg har ikke prøvd dem ennå, men den perfekte forsendelsen

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up