up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Flight Deck Prizm

plus
  • Play videoOakley Flight Deck Prizm
  • Oakley Flight Deck Prizm

Oakley Flight Deck Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Flight Deck Prizm

Oaklaey glassfarger er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lys filtrering, fargebalanse og visuell kontrast. Synlighet på fjellet kan variere enormt, fra socked i snøstorm til blendende sterkt sollys, og alt i mellom.


Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelses objektiver som samsvarer med spesialkonstruerte basis fargetoner med unike Iridium belegg, designet for å nøyaktig tune, kontrast og balanse lys overføring.Teknologi:


Prizm:

Prizm er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskap forskning. Prizm linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og synlighet.


IRIDIUM:

Utformet for å balansere lys overføring og reduserer gjenskinn, er dette premium linse belegg laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte ski produkter Oakley har? Hos snowinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Reservedeler artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Oakley Flight Deck Prizm er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Oakley Flight Deck Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Gode linser

-

Gode linser til generell bruk!

Linser

-

Passer for både lav og høy synlighet - for de som ikke vil investere og forskjellige typer linser er det beste alternativet.

Flott linse

-

Elsker Prizm-linsene. Dette er en flott farge

Oakley jade-prisglass

-

Glasset er perfekt for sol og vær, som et vindu.

Oakley linseavle

-

Stilig lins i fargen. Godt i sterkt lys.

Evaluering

-

Kjøp ok i riktig tid, vakker linse!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up