up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley
360

Oakley Flight Deck Prizm

plus
  • 360Oakley Flight Deck Prizm
  • Play videoOakley Flight Deck Prizm
  • Oakley Flight Deck Prizm

Oakley Flight Deck Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Flight Deck Prizm

Prizm? er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm? linser gir enestående kontroll over lysoverføring som resulterer i farger som er nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

Oakley-objektiv er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lysfiltrering, fargebalanse og visuell kontrast. Sikt på fjellet kan variere vilt, fra sokkel i blizzards til blindingly lyse sollys, og alt i mellom. Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelseslinser som matcher spesialdesignede basetoner med unike Iridium® belegg, designet for å justere, kontrast og balansere lystransmisjon.

Egenskaper:

Lystransmisjon: 26%

Lette forhold: Snø og overskyet

Kontrast: Økt


Ønsker du og kjøpe Oakley Flight Deck Prizm? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Reservedeler hos nett ski butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste ski produkter, som er tilpasset dine behov på snowinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Beskyttelse tilbud.

Spesifikasjoner Oakley Flight Deck Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley-linse

-

Det er hva det er og gjør hva det gjør. Opprinnelig

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up