`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Canopy

  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Produktbeskrivelse Oakley Canopy

Etter mer enn 4 år med nådeløs innovasjon, hedrer denne samlingen de originale testpilotene fra Oakley-teknologien som tok progresjon til høyere høyder. De er de legendariske skiløperne og rytterne som presset muligheten til nye grenser og inspirerte oss til å gjøre det samme med teknologi. Vi brente stroppene med vår originale Factory Pilot-logo og stealth, tonale farger.

Canopy ™ lar deg overdimensjonere synsfeltet ditt uten å gå på akkord med passformen. Den utvidede periferien hjelper alle forbrukere å se mer uavhengig av kjørestil, fra racing til cruising groomers. Den store passformen er konstruert for å fungere feilfritt med de fleste hjelmtyper og størrelser.

Prizm ™ Snow Oakleys eksklusive linseteknologi som er konstruert for å hjelpe deg med å se kontrast på fjellet i en rekke utfordrende lys- og snøforhold.

Oakleys eksklusive linseteknologi som er konstruert for å hjelpe deg med å se kontrast på fjellet i en rekke utfordrende lys- og snøforhold.

INKLUDERT:
1 x Canopy ™ Factory Pilot Blackout snøbrille
1 x Microbag


Hvis du ønsker å vite mer om Oakley Canopy, eller andre produkter av merket Oakley i Beskyttelse kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Skibriller kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Oakley, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Oakley Canopy

Skjønn
Alder
Linsekategori
Linsetype
OTG
Beskyttelsesområde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (23)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Veldig bra produkt, levering var som forventet.

Godt produkt og konkurransedyktig pris

-

Konkurransedyktig pris, Fantastisk produkt, Litt sent, men rimelig leveringsdato. Jeg er fornøyd med dette.

Super tilbud

-

Flott tilbud, beskyttelsesbrille ser vakker ut

Oakley baldakin

-

Den beste linse for ski, forbedrer kontrasten og klarheten. Jeg eier også Prism Rose og Black, og de endret virkelig følelsen av sikkerhet i skråningen. De passer perfekt til Oakley Mod 5, og jeg er sikker på at de objektivene jeg bruker mest for universelle forhold. Jeg gleder meg til å starte :)

Flott produkt

-

det ser bra ut, jeg gleder meg til å prøve det

Sommerkupp!

-

Perfekt sett med vernebriller til en god pris; kan få hele settet som de tilbys. Det kan være en eldre design, men fortsatt mer enn funksjonell, og med mindre du vil ha den rammeløse opplevelsen (til en betydelig høyere pris), vil disse fungere like bra - Oakley Snow Prism er flotte linser som dekker hele spekteret av forhold.

Strålende vernebriller

-

Disse brillene er fantastiske, en del av det eldre Oakley-sortimentet, men med oppdaterte Snow Prism-objektiver. Passer perfekt med Bolle-hjelmen min, og linsene er gode for veldig sterkt sollys. Service fra Snowing var flott, varen ble levert raskt og spores enkelt!

Godt produkt

-

Passer godt!

Flott kjøp

-

Utmerket maske, det er den andre jeg kjøper. Den har et veldig godt synsfelt. linsene tåker ikke, prisen er overkommelig, og Oakley-kvaliteten er uten tvil.

Oakley baldakin hei rosa

-

Jeg lette etter en god linse for overskyet og overskyet forhold, jeg sammenlignet omfattende linser fra flere merker. Hei rosa var vinneren, andre var smith chromapop gul.

Flink

-

Veldig bra.

Flott

-

Utmerket maske, eksepsjonell sikt. Jeg anbefaler det.

Jeg blir frelst

-

Briller er forbruksvarer. Det er veldig nyttig fordi det er tilgjengelig til en billig pris. Det er et japansk byrå som ikke tilbyr mye støtte og selger med dyre provisjoner. Reflekter over det!

God valuta for pengene

-

Til tross for tiden forblir denne modellen konkurransedyktig. Utmerket linsekvalitet, perfekt passform for store ansikter og forskjellige typer etui. Tape lenge nok til ikke å stramme. Godt valg.

Så mye syn!

-

Jeg fortsetter å gå tilbake til Oakley Canopy-modellen fordi den gir deg så mye syn og den passer godt på mitt lille ansikt uten nesegapet. Jeg kjøpte den også fordi jeg har tidligere linser med lite lys for denne modellen, og jeg ønsket å fortsette å bruke de gamle linsene mine. Det eneste med denne modellen er at linser er vanskelig å komme tilbake i når du skifter dem. Men hvis du ikke er opptatt av å skifte linser eller ta litt mer tid å skifte linser, er denne brillen helt verdt det.

Kommentar

-

Perfekt passform med Oakley hjelm mod5

A1

-

en av de beste, prizm-linseene er awsome

Den beste briller jeg noensinne har hatt

-

Store briller som er veldig komfortable. De lar deg få større visjon når du hugger ned i fjellet.

God

-

Masken er egnet for de fleste ski. Ventilasjon er over gjennomsnittet, nesten ingen svette. Holdbar konstruksjon, som forventet fra Oakley.

Flott produkt

-

Stor maske: sikten er bedre enn gjennomsnittet av maske, høy kontrast. Som forventet. Du kan også bruke briller under den uten ubehagelige følelser, som er et stort pluss.

Oakley baldakin

-

Super Mask !!! Perfekt utsikt og synlighet !!

Anbefales

-

Side toppen tilby godt produkt. Jeg anbefaler.

Lens type

-

Hei Jeg lurer på om denne modellen montert Prizm linse.

våre eksperter svarer

Hei, kan du velge den versjonen av objektivet Prizm i kategorimenyen. Hilsener.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk