up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Canopy Prizm

plus
  • Play videoOakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Canopy Prizm

Erstatning linser er laget av premium Plutonite glassmateriale, en innovasjon som blokkerer 100% av all UV-stråling. Oakley CAD / CAM er konstruksjonen som gjør objektivet erstatning enkel, men maksimerer innvirkning beskyttelse mens linsene er installert. Utvalgte goggles, velge en valgfri Iridium overflatebehandling for minimert gjenskinn og balansert lysgjennomstrømning.Teknologi:


IRIDIUM:

Utformet for å balansere lys overføring og reduserer gjenskinn, er dette premium linse belegg laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.


Prizm:

Prizm er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskap forskning. Prizm linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og synlighet.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Oakley Canopy Prizm unik. Hvis du er interessert i Oakley Canopy Prizm bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk snowinn. Vår omfattende Reservedeler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ski aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et snowinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Oakley Canopy Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Erstatningsobjektiver fra oakley kalesje

-

Hadde lånt ut Oakley-skibrillene mine, derimot var linsen ødelagt på grunn av ulykke, det var billigere å bytte ut objektiv enn å kjøpe nye skibriller. og når du først har brukt Oakley Prizm-linser, vil du virkelig ikke bruke mer! og levering var veldig rask.

Oakley prisme

-

Absolutt elsker Prizm-linser. Sååå verdt de ekstra pengene, da de virkelig forbedrer synligheten av briller. Dette var et erstatningsobjektiv da jeg dumt klødde i meg, men jeg har anbefalt Prizm til alle kameratene og kona mi. Når datteren min er gammel nok, vil hun få dem også!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up