up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Canopy Prizm

plus
  • Play videoOakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Canopy Prizm

Erstatning linser er laget av premium Plutonite glassmateriale, en innovasjon som blokkerer 100% av all UV-stråling. Oakley CAD / CAM er konstruksjonen som gjør objektivet erstatning enkel, men maksimerer innvirkning beskyttelse mens linsene er installert. Utvalgte goggles, velge en valgfri Iridium overflatebehandling for minimert gjenskinn og balansert lysgjennomstrømning.Teknologi:


Prizm:

Prizm er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskap forskning. Prizm linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og synlighet.


Ønsker du og kjøpe Oakley Canopy Prizm? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Reservedeler hos nett ski butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste ski produkter, som er tilpasset dine behov på snowinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Beskyttelse tilbud.

Spesifikasjoner Oakley Canopy Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up