up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

plus
  • Play videoOakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm

Oakley Canopy Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Canopy Prizm

Oakley-objektiv er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lysfiltrering, fargebalanse og visuell kontrast. Sikt på fjellet kan variere vilt, fra sokkel i blizzards til blindingly lyse sollys, og alt i mellom. Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelseslinser som matcher spesialdesignede basetoner med unike Iridium® belegg, designet for å justere, kontrast og balansere lystransmisjon.

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -linsene gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 13%

Lysforhold: Endrede forhold

Kontrast: Økt


Oakley Canopy Prizm er et produkt som samsvarer til den Reservedeler kategorien innen Beskyttelse utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med Oakley Canopy Prizm? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

Spesifikasjoner Oakley Canopy Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley baldakin prisme linse - hi-viz rosa

-

Canopy-brillene passer MY-ansiktet perfekt! Jeg har noen par og skiftende linser er en bris. Oakley Prizm-objektivene er veldig fantastiske, så det var ikke bra å plukke opp hi-viz Pink. Store briller med flotte linser!

Kommentar

-

Riktig levering

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up