up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley A Frame 2.0 Prizm

plus
  • Play videoOakley A Frame 2.0 Prizm
  • Oakley A Frame 2.0 Prizm

Oakley A Frame 2.0 Prizm

Produktbeskrivelse Oakley A Frame 2.0 Prizm

Oaklaey glassfarger er konstruert for å tilby den beste kombinasjonen av lys filtrering, fargebalanse og visuell kontrast. Synlighet på fjellet kan variere enormt, fra socked i snøstorm til blendende sterkt sollys, og alt i mellom.


Oakley tilbyr et omfattende utvalg av ytelses objektiver som samsvarer med spesialkonstruerte basis fargetoner med unike Iridium belegg, designet for å nøyaktig tune, kontrast og balanse lys overføring.Teknologi:


Prizm:

Prizm er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskap forskning. Prizm linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og synlighet.


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Oakley A Frame 2.0 Prizm. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Oakley A Frame 2.0 Prizm. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Oakley A Frame 2.0 Prizm og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Oakley A Frame 2.0 Prizm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up