up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Merrell

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

plus
  • 360Merrell Jungle Moc
  • Play videoMerrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Produktbeskrivelse Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc-sko har en mokkasinstil som gir dem et mer elegant preg på dine daglige aktiviteter i byen, uten å etterlate egenskapene til fjellsko med utmerket grep, komfort, beskyttelse, fleksibilitet og demping .

Disse skoene med mokkasin er laget med M Select GRIP yttersåle som gir trekkraft og overholdelse på et bredt utvalg av terreng på grunn av 3 mm pigger. Den støpte EVA mellomsålen er ansvarlig for å gi demping og stabilitet, mens Merrell Air Pute på hælen beskytter mot skarpe gjenstander.

Kinetic FIT BASE innersåle gir maksimal fleksibilitet for bedre bevegelsesfrihet. Den øvre delen av disse casual skoene er laget med skinnende Nubuck-lær som er motstandsdyktig mot slitasje og som også gir et formelt utseende. De passer lett takket være den elastiske kragen.

Med fjellstilen som kjennetegner merkevaren, designet Merrell Jungle Moc, en svært allsidig mokkasin som har en glatt semsket overdel og Merrell Air Cushion ™ under føttene for ekstra suport for en god komfort i fjellturer eller byturer.

FUNKSJONER:

Overdel i semsket skinn av svin.

Kinetic Fit ™ BASE avtakbar kontursåle for fleksibel støtte.

Kompresjonsstøpt EVA fotramme gir demping.

Merrell Air Cushion ™ i hælen absorberer støt og gir stabilitet.

M Select GRIP ™ innstiller hver yttersåle med holdbar trekkraft som griper tak i hvor og når du trenger den.

3 mm lugdybde.
Hvis du ser etter gode kvalitets Hverdagslig artikler, da vil vårt utvalg av Hverdagslig definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Merrell Jungle Moc, prisen er 81.49 $ og er tilgjengelig. snowinn er det beste alternativet for å kjøpe ski utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Merrell Jungle Moc, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Merrell Jungle Moc

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

I årevis

-

Har brukt den samme modellen i mange år. Hver gang et nytt søk blir spennende, hvor og hvor prisen er. Nå fant jeg en god selger, skoen er rimelig, service god og rask levering. Takk skal du ha!!

Rått

-

Dette er mitt andre par, og jeg visste at disse allerede var gode. De ser tunge ut, men de er det ikke. Flotte hverdagssko. og for lette turer. Jeg elsker disse og til en virkelig god pris.

Anmeldelse

-

Jeg har funnet Snowinn eksepsjonell å håndtere, inkludert priser og regelmessige oppdateringer om frakt. Produktet som ble bestilt var akkurat det som kom, så "takk"

Vakre pumper

-

Overraskende komfort. Allsidig bruk. Sjeldent design for sko uten snøring, glir på direkte mens du står med den stive hælen og med veldig riktig støtte.

Stor

-

Utmerket valuta for pengene.

Stor

-

Komfortable og vanntette sko. anbefales

Merell-jungelen

-

De passer utmerket. Formell og uformell.

God allroundschuh

-

VÆRE DENNE SKOEN FRA MERELL MANGE ÅR SÅRIG TILGJENGET EN RIGHT ALLROUNDSHIRT BESTILL ALDRI HALF BIGGER

Ganske utmerket

-

Det er flott, og slutte egnet for å gå til tur eller på kontoret.

Anbefalt

-

Øk igjen. For respons i levering

Igjen og igjen !!!!

-

I svart ser de nesten elegant og passer overalt: På jobb, i hoved og reiser. For mange år kjøper jeg alltid JungleMoc av Merrell. Jeg var derfor allerede i Europa og reiser rundt om i verden: fra ørkenen i Tunisia har til fjellene i Sveits, fra vulkaner på Sicilia til de i Indonesia, Kina, Mongolia, i Skandinavia og Ungarn etc. meg sko aldri la meg ned. Både trekking, så vel som i kveld i hoved.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up