up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Merrell

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

plus
  • 360Merrell Jungle Moc
  • Play videoMerrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Produktbeskrivelse Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc-sko har en mokkasinstil som gir dem et mer elegant preg på dine daglige aktiviteter i byen, uten å etterlate egenskapene til fjellsko med utmerket grep, komfort, beskyttelse, fleksibilitet og demping .

Disse skoene med mokkasin er laget med M Select GRIP yttersåle som gir trekkraft og overholdelse på et bredt utvalg av terreng på grunn av 3 mm pigger. Den støpte EVA mellomsålen er ansvarlig for å gi demping og stabilitet, mens Merrell Air Pute på hælen beskytter mot skarpe gjenstander.

Kinetic FIT BASE innersåle gir maksimal fleksibilitet for bedre bevegelsesfrihet. Den øvre delen av disse casual skoene er laget med skinnende Nubuck-lær som er motstandsdyktig mot slitasje og som også gir et formelt utseende. De passer lett takket være den elastiske kragen.

Med fjellstilen som kjennetegner merkevaren, designet Merrell Jungle Moc, en svært allsidig mokkasin som har en glatt semsket overdel og Merrell Air Cushion ™ under føttene for ekstra suport for en god komfort i fjellturer eller byturer.

FUNKSJONER:

Overdel i semsket skinn av svin.

Kinetic Fit ™ BASE avtakbar kontursåle for fleksibel støtte.

Kompresjonsstøpt EVA fotramme gir demping.

Merrell Air Cushion ™ i hælen absorberer støt og gir stabilitet.

M Select GRIP ™ innstiller hver yttersåle med holdbar trekkraft som griper tak i hvor og når du trenger den.

3 mm lugdybde.
Ønsker du mer ski produkter fra merket Merrell? Hos snowinn, din nett ski butikk har du til din disposisjon et stort antall ski produkter relatert til Merrell Jungle Moc. Akurat nå er Merrell Jungle Moc på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av ski utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Merrell Jungle Moc

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flotte sko

-

Jeg kjøpte disse for å erstatte et par jeg har hatt i mange år og er omtrent utslitt. Disse var superkomfortable fra dag én og har vært det i dag. De nye føler akkurat det samme. Beste passform jeg noensinne har hatt.

Veldig god sko

-

Veldig behagelig kvalitetssko. Glad med kjøpet mitt. Vær oppmerksom på at skoene er større enn andre merrell sko.

De ser bra ut

-

Jeg har dem fortsatt ikke, og jeg kan ikke kommentere, men jeg kan si at prisen deres er mye mer tilgjengelig enn å kjøpe x gratis marked, og jeg gir dem tre stjerner fordi jeg ikke har brukt dem ennå

Anbefale

-

Utmerket produkt. Levering forsinket, mistenker jeg på grunn av Covid, men ellers veldig fornøyd - både produkt og pris.

Sko

-

flott sko og markedets beste pris !!

Veldig bra

-

Sve er super jeg ekstra kvalitet.

Goooood !!

-

Vi kjøper til mesteren. Det er et Lipi-produkt. Det ser ut til å være veldig lett å ha på.

Lett å ha på

-

Det var omtrent 1000 yen billigere enn de japanske utsalgene, inkludert frakt. Sålene er ikke vibram-såler, men de ser ut til å være tykkere og holdbare. Når den er slitt, vil den lene seg litt fremover. Den var perfekt for å vandre rundt i byen fordi den var lett å ha og perfekt for føttene.

God

-

Ok veldig bra.

100% anbefalt

-

Utmerkede sko

Glad handelsmann

-

Produktene er som bestilt og levering er som lovet. Sporing er enkelt og 100% tilfredshet. Det var 20% billigere enn Amazon! Jeg vil bruke dette selskapet igjen.

Utmerket. alt er riktig i tide og som avtalt

-

Alt veldig bra. Veldig ryddig side som har alle dataene man trenger for papirene. Alt perfekt. Det utmerkede produktet som alltid

Bare sko jeg har på meg!

-

Vis er veldig behagelig. Jeg har store føtter med begge disse.

Ingenting å si

-

Veldig bra, komfortable sko og kameleoner

Igjen og igjen !!!!

-

For mange år kjøper jeg alltid JungleMoc av Merrell. Jeg var derfor allerede i Europa og reiser rundt om i verden: fra ørkenen i Tunisia har til fjellene i Sveits, fra vulkaner på Sicilia til de i Indonesia, Kina, Mongolia, i Skandinavia og Ungarn etc. meg sko aldri la meg ned. Både trekking, så vel som i kveld i hoved i en elegant bar. De passer alltid!

Vi gjentar

-

Jeg kommer tilbake for å kjøpe, hva bedre kommentar?

Lleugeres

-

Molt bona kjøp, cómodes per ciutat, i Muntanya havet.

Aldri føtter vondt

-

det gjør årene jeg bruke disse skoene Merrell moc jungelen, en er inne og tøfler for trinn, hver dag en glede å sette disse skoene.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up