up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Marker

Marker Hjelm Phoenix OTIS

plus
  • 360Marker Hjelm Phoenix OTIS
  • Play videoMarker Hjelm Phoenix OTIS
  • Marker Hjelm Phoenix OTIS

Marker Hjelm Phoenix OTIS

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Marker Hjelm Phoenix OTIS

Superlativ kombinasjon av ytelse og beskyttelse. PHOENIX OTIS med den nye MAP-teknologien er flaggskipet i MARKER programmet og setter et nytt marked benchmark. PHOENIX OTIS bygge på de mange generelle fordeler av AMPIRE, har også de unike, jumbo størrelse MAP beskyttelse pads. Disse cushy myke støtdempere er sammensatt av temperatur ufølsom spesiell skum; plassert ved de kritiske områder av baksiden av hodet, pannen og tinningene og beskytte opptil 22% mer effektivt sammenlignet med vanlige EPS hjelmer. MARKER er den eneste hjelmen maker å gjennomføre dette innovative materialet, som får tilbake sin opprinnelige form lynraske etter kollisjon for å beskytte mot eventuelle ytterligere konsekvenser som kan oppstå. Likevel kartet PADS også gjøre det mer behagelig å ha på, siden de automatisk justere til formen på hodet og hindre trykkpunkter fra forming. Spenn på PHOENIX OTIS og du har en topp hjelm for de bratteste og mest kjeve slippe backcountry linjer du kan finne!

OTIS HJELM SERIES:

ABS SHELL: bidrar til å sikre en best mulig fordeling av kraft i tilfelle av en innvirkning.

EPS CORE: Lett high impact dempemateriale for maksimal støtdemping.

I Mold: Optimal dekning gjør lett i mold skall under hodet fordi det omslutter perfekt baksiden av hodet.

ultra~~POS=TRUNC

Multi støtabsorpsjon

High tech beskyttende materiale bidrar til å absorbere støt mye mer effektivt enn andre materialer

Meget temperaturuavhengig

Ligger på høyrisiko flekker å gi økt effekt absorpsjon

KART: Den helt nye MARKER MAP (Multi Impact Adaptive Polymer) teknologi isbeing brukt for første gang i ski og boardhelmets å gi økt beskyttelse tothese spesielt på risikoområder. Denne høye techprotective materialet bidrar til å absorbere impactsmuch mer effektivt enn andre materialsand er svært temperaturuavhengig. Thetechnology selv skjold mot multippel blowsin en svært kort periode, som MAP foamregains sitt opprinnelige volum og form innen anextremely kort span.The ny MARKER OTIS hjelmer featureextra stort kart beskyttelse pads locatedat høyrisiko spots for å gi økt impactabsorption. Skiløpere kan ta tillit theprotection av disse produktene og komfort intheir eksepsjonell passform som kjærtegner contoursof hodet.

CLIMATIC:

MARKAIR CHANNEL VENTILASJON SYSTEM: Klar visjon og hodet kaldt. Komplekset MarkAIR kanalsystem, som brukes i alle MARKER hjelmer, er det mest avanserte temperaturregulering system er tilgjengelig. Den består av en nøyaktig beregnet nettverk av ventilåpninger og luftekanaler for å kombinere de ventilering av det ytre skall med indre kanaler av EPS skumkjernen. Dette gjør at MarkAIR kanalsystem for å bokstavelig talt "tegne" den varme, fuktige luften ut av briller, "suger" den langs luftkanalene og ut av hjelmen for å redusere betraktelig noen fogging av briller. På samme tid er det en konstant og behagelig strøm av luft for å avkjøle hele systemet og regulerer den automatisk. Dette sikrer hodet kaldt uansett situasjon, uten behov for manuelle justeringer

2 POSISJON KLIMAANLEGG: Ventilasjons innenfor hjelmen kan styres ved hjelp av den justerbare to POSISJON KLIMAANLEGG (delvis eller helt lukket). Dette fungerer selv med hansker på, og mens du er i bevegelse! Flytt glidebryteren for å kontrollere luftmengder for å matche din egen personlige varme preferanser. Naturligvis MarkAir kanalsystemet vil hjelpe å holde hodet varmt og tørt selv om kontrollene er fullt stengt. Ved full åpning, hindrer den spesielle ventilen utformingen hodet fra voksende kjølt.

konstruksjoner:

HYBRID SHELL KONSTRUKSJON: Det beste fra begge verdener: HYBRID SHELL CONSTRUCTION kombinerer vekt og komfort fordelene i mold teknologi med robustheten av hardt skall konstruksjon. I tilfelle av en kollisjon, er det harde skallet ikke bare meget holdbart, men også fordeler trykket over dens overflate. Den ekstra lys i mold shell for nedre hodet brytes rundt hele baksiden av hodet for å gi optimal beskyttelse. Sluttproduktet er en premium hjelm med state of the art teknologi, en lav totalvekt, fremragende komfort og en ABS ytre skall for maksimal holdbarhet, topp ventilasjon og et fint utseende som vil være attraktive selv etter hard bruk.

Tilpasningssystemer:

RTS FIT SYSTEM: Roter til størrelse - det er ingen enklere måte. De tre punkt bygging på baksiden av hodet tilpasser seg din personlige hode form i sekunder, takket være justeringshjulet. Dette betyr ikke bare inn i topp komfort, men også til en perfekt ennå behagelig passform. Under en krasj du vil ha en hjelm som sitter akkurat og glir ikke rundt, noe som gir hodet sann beskyttelse.

LINING:

XDRY PERFORMANCE LINING: Teknisk utførelse fôr som sikrer optimal virkningsgrad. Den teksturerte materialet isolerer mot kulde og, i tilfelle av overskuddsvarme, blir luften transporteres til utsiden. Utover dette er fuktighet kjempe utover å hindre overdreven svetting. Funksjoner: raskt utskiftbare og hånd vaskes i lunkent vann.

PARK TEKNOLOGI:

FLYTT øreputer - AUDIO KLAR: Den ergonomiske utformingen av den flyttbare øret polstring sikrer en behagelig passform og svært god varmeisolering. Alle øreputer (unntatt KOJO) er naturligvis også AUDIO KLAR for alle aktuelle systemer, noe som betyr at de arbeider med lydanlegg og / eller mobiltelefon. De kan fjernes raskt for å gjøre det lettere å høre hva som skjer rundt deg. De øreputer kan håndvaskes i lunkent vann.

Ytelsesfunksjoner:

FIDLOCK OG SNAP: Revolusjonen for hjelm nedleggelser - svært praktisk å betjene. Den FIDLOCK OG SNAP er den første magnetiske sikkerhets lukking med en skyveknapp mekanisme som kan åpnes og lukkes med en hånd. Dette bidrar til å sikre et ekstremt sikkert grep i tilfelle en krasj, men kan betjenes svært raskt selv mens iført en ski hanske, og er utformet for å beskytte mot knipe huden din.

EDGE VERN: All MARKER i mold og HYBRID SHELL hjelmer har en ekstra polykarbonat plate på sin nedre kant for ekstra beskyttelse i tilfelle en sidekollisjon. Dette beskytter også hjelmen mot dings og bulker under transport eller daglig bruk. De ulike modellene leveres med 180 °, 270 ° eller 360 ° kantbeskyttelse.

Goggle Sikkerhetslås: Ingen slipping av goggle stropp, fordi Goggle sikkerhet stropper holder brillene godt mot hjelmen. Selv om du skyver brillene langt bak på hjelmen, for eksempel mens du er på en heis, er det ingen sjanse for dem å bli tapt så lenge låsen er lukket.

spesifikasjoner:

Sertifisering: CE EN 1077: 2007 klasse B

Vekt: S 470, M 510, L 540


Hvis du er ute etter Marker Hjelm Phoenix OTIS er du heldig. I vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst snowinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Hjelmer produkter. snowinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Snowboard for ulike typer aktiviteter. Vår Snowboard er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Marker Hjelm Phoenix OTIS

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up