up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Marker

Marker Crampon Kingpin 90mm

plus
  • Play videoMarker Crampon Kingpin 90mm
  • Marker Crampon Kingpin 90mm

Marker Crampon Kingpin 90mm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Marker Crampon Kingpin 90mm

Super lys anodisert aluminium stegjern for Tour bindingene samt ride & fottur bindinger. I motsetning til andre systemer monterings posisjon på Tour bindingene er riktig under buen for å gi maksimalt trykk og for å lette fotturer på grunn av en optimal crampon posisjon.

Hvis du ønsker å vite mer om Marker Crampon Kingpin 90mm, eller andre produkter av merket Marker i Skiutstyr kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Tilbehør kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Marker, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Marker Crampon Kingpin 90mm

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Crampon markør

-

Utmerket produkt, solid og enkel å installere som passer perfekt på skiene mine som har sentrum av 88 (jeg tok en 90) Frakt etter planen ... anbefales på det sterkeste

Marker crampon kingpin 90mm

-

rask levering, solid kvalitet, enkel montering, topp!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up