up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Leki alpino

Leki alpino Carbon Optic

plus
  • Play videoLeki alpino Carbon Optic
  • Leki alpino Carbon Optic

Leki Alpino Carbon Optic

Produktbeskrivelse Leki alpino Carbon Optic

Spesifikasjoner:


Carbon optikk


Tenker du på og kjøpe Leki alpino Carbon Optic? Dette er en av stjerneproduktene hos snowinn, nett ski butikken. Prisen er 74.99 $, begrenset tid! Hos snowinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Leki alpino til den beste prisen. Alle våre ski produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Leki alpino Carbon Optic

Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt

-

Flotte armbeskyttere. Rask levering til Canada

Bra produkt, men levering tregere enn vanlig.

-

Produkter fra SnowInn tar vanligvis fire uker å ankomme, denne gangen nærmere 6 uker til Canada. Ellers er jeg fornøyd med kvaliteten og prisen.

Leki underarmbeskytter

-

Jeg har ennå ikke brukt produktet (jeg er en ex-olympisk som kommer tilbake til ski racing med Masters.) Men det virker godt gjort. En fin touch er at i tillegg til å kunne kuttes ned i lengden (med markering for L, M & S,) kan de elastiske borrelåsene beveges, gjennom et sett med festemidler, for å passe i forskjellige lengder underarmene. Kan ikke vente med å prøve dem ut neste uke.

God kvalitet og riktig pris

-

Leki Shin vakt for alpinere. Utmerket holdbarhet og passer perfekt. God brukbar følelse. Det forstyrrer ikke konsentrasjonen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up