up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lange

Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

plus
  • Play videoLange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA
  • Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA
  • Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA
  • Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA
  • Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Produktbeskrivelse Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Lange VM RP ZA er en 92mm siste plug boot for World Cup utøvere og konkurransedyktige syklistene. Dette er den sanne rase boot brukes av World Cup utøvere. Den kommer i myk flex.Spesifikasjoner:


Siste: 92


Materiale shell: Polyeter


Materiale mansjett: Polyeter


Liner teknologier: WCup Fit, Laced


Skiboots Buckle: Alu ergo VM, skrudd, 4 Easy Åpen


Strømtropp: Cam Lock 40 mm


Skiboots Buckle: 2 x 5T x 3 pos


Liner tungen: Justerbar tungen


Såler: Å male


Canting: 1 ° såle, + / 1,5 ° mansjettTeknologi:


92 MM LAST


Ny vare i all høy ytelse, tekniske skiløpere på jakt etter den beste kompromiss mellom ytelse og komfort. En Anatomiske og presis passform både i hæl og mediale delen av foten; gode "Toe Box" volum.


WORLD CUP LINER


Den har flere ulike ytelsesnivåer, World Cup, Pro og Sport fit liners gi en nøyaktig passform for høy ytelse presisjon og respons.


Mens VM-liner er ingen kompromiss full ytelse fokusert, Pro og Sport tilbudet økende nivåer av komfort takket være ulik tetthet av støpte polyuretan skum pads.


Disse putene har en presis anatomisk foten oppbevaring og, fremfor alt, oppbevaring i lengre tid (lav kompresjon sett).


KONTROLL FIT TECHNOLOGY


Kombinasjonen av skallet sist og liner utførelse for å passe flere føtter presist og komfortabelt. Styr Fit shell teknologi: Lange skannet beina på 20.000 skiløpere fra hele verden med en ny, toppmoderne 3D imaging system.


Gjennom denne analysen, lærte Lange at de fleste skiløpere dra nytte av en bredere, asymmetrisk tå boks kombinert med en litt smalere, mer artikulert ankel lomme enn det som finnes i de fleste av våre konkurrenters produkter.


Vi tror kombinasjonen av mer plass i forfot og mer nøyaktighet i ankelen leverer det beste av begge verdener: komfort og ytelse.


Kontroll Fit liner teknologi: Lange inneholder funksjonene, praktiske teknikker og oppmerksomhet til detaljer som boot montører har brukt i årevis for å imøtekomme den vanskelig å passe "deal breakers" som tradisjonelt har hindret passform og salg. Som alle oppstarts montører vet, er forskjellen i detaljene, og våre detaljer må sees for å bli trodd.


MONO injisert SHELL


Injeksjon teknologi basert på bruken av et enkelt plastmateriale. Mono injeksjon leverer bedre ski ytelse enn bi injisert, optimaliserer vektreduksjon og er mye lettere for boot montører å slipe og punch.


CUSTOM TONGUE


Tongue padding har en hul designet vrist området for å garantere maksimal tilpasning til skiløpere vristen. Mer komfort, mer varme, mer ski kontroll.


CAM LOCK


Mekanisk system for å garantere progressiv og sterke lukking av stroppen.


Fasongsyddved asymetrical TOE BOX


Å maksimere komfort og beholde varmen, er asymmetrisk tå boks laget av et bi elastisk og høy termoisolasjonsmateriale.


Elsker du ski? Få din Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Lange gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Skistøvler for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive ski modellene mulig har de fleste av våre Alpint artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Lange Alpine Skistøvler World Cup RP ZA

Flex index
Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up