up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Karpos

Karpos Bukser Extrema

Karpos Bukser Extrema

plus
  • 360Karpos Bukser Extrema
  • Play videoKarpos Bukser Extrema
  • Karpos Bukser Extrema
  • Karpos Bukser Extrema

Karpos Bukser Extrema

Produktbeskrivelse Karpos Bukser Extrema

Med et minimalistisk design og stor oppmerksomhet på detaljer, er Extrema termisk bukse med PrimaLoft® isolasjon for optimal varmeisolering. Den eksterne Gore® ThermiumTM materialet gir maksimal pusteevne, mens tapede sømmer i hele sikre god vanntetthet og Vindtetthet. Ideell for enhver aktivitet i intens kulde som krever stor pusteevne og vanntetthet.

Den DWR overflate hjelper frastøte vann og smuss fra overflaten av plagget. Helt vanntett bukse i Gore® ThermiumTM, med sømmer forseglet med 13 mm tape. Isolert hele med PrimaLoft® sølv Active 60 g, som ikke mister fibrene gjennom stoffet. K Stretch i midjen. Knapper på linning å feste bukse til jakke. Alle glidelåser er YKK®.

Egenskaper:

Avtakbare elastiske strømpebånd

Interne og eksterne flaps på fly

Elastisk linning med borrelåsjustering

To frontlommer, en med vanntett glidelås og en med klaff som knepper på plass

Leg gaiter justerbar med elastisk snor

Bonded panel på leggen for beskyttelse mot skarpe ski kanter

spesifikasjoner:

VEKT: 414 gr

Teknologi:

K Stretch: Familie av stoffer som er ekstremt lett, slitesterk og stretchy og som gir en høy grad av luftgjennomstrømning og fuktighet wicking tross motstandsdyktig mot vind og vann. Lett beskyttelse for å sikre komfort under fysisk aktivitet.

Primaloft Silver: Primaloft Silver er et syntetisk isolasjon med svært høy loft og gode termiske egenskaper. Det tilbyr en svært høy varme til vekt forhold, er det svært smidig og svært komprimerbar. Isolasjonsevnen og den svært vann motstand holde brukeren varm selv under våte forhold. Komfort og termoregulering er forbedret med sin høye pusteegenskaper. Vi har valgt Primaloft Silver fordi det er godt egnet for de skiftende værforholdene utendørs

GORE® THERMIUMTM: The GORE® THERMIUMTM laminat er i stand til å pålitelig opprettholde isolasjonsevne av klær og holde på varmen lengre i kalde forhold. Isolasjonslaget beskytter mot lett regn eller snø takket være en holdbar membran. Sømmene er forseglet og ytterstoffet har en holdbar vannavvisende (DWR) behandling. Den GORE® THERMIUMTM membranen er helt vindtett, men samtidig ekstremt pustende, hindrer vinden fra å trenge inn og lar fuktighet damp å unnslippe. Denne kombinasjonen av beskyttelse og pusteegenskaper minimerer de negative virkninger av kald vind på isolasjonsytelse av klær og reduserer risikoen for overoppheting under trening.


Alle ski produktene i kategorien Bukser har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra Karpos. Prisene på Karpos Bukser Extrema er 218.49 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Karpos Bukser Extrema

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flotte skibukser

-

veldig lette og flotte skibukser

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up