up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

K2

K2 Hjelm Verdict

plus
  • 360K2 Hjelm Verdict
  • Play videoK2 Hjelm Verdict
  • K2 Hjelm Verdict

K2 Hjelm Verdict

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse K2 Hjelm Verdict

Tar stil signaler fra skate kulturen, er de nye brimless K2 Verdict menns hjelm bygget for å stå testen av tid med en holdbar hardt skall konstruksjon og fantastisk passform med skibriller. For en perfekt passform med hodet form, er det bare å vri på K2Dialed Fit system for å få lokket satt for komfort hele dagen.

Spesifikasjoner:

Vekt: 470 g

Funksjoner: Passiv Channel Ventilasjon, K2Dialed Fit System, Washable Full Wrap Liner System

Fit System: K2Dialed

Lufting: Passive vents

Hjelm Construction: hardplast

Hjelm Liner: Convertible Full Wrap

Teknologi:

K2dialed Fit System: En ergonomisk inspirert trepunkts justerbar grensesnitt maksimerer passform og tilpasning. Dimensjonering hjelmen med vri på et hjul gir deg den ultimate praktiske på fly justeringsmuligheter.

Full Wrap Liner: Denne full dekning, vaskbar liner tett vugger hodet, skaper enestående anfall av en K2 hjelm. Duken har en krone mesh som transporterer fuktighet og puster for å forhindre overoppheting. Full Wrap Liner System er sømløst integrert med både vår standard og 360 K2dialed Fit Systems og K2 Baseline Audio, skape den ultimate brukeropplevelsen. Det er ingen hull, noe som betyr en bedre passform og økt komfort.

Passiv Channel Utlufting: Kanaler på innsiden av EPS direkte luftstrøm mellom hodet og hjelmen, fjerne fuktighet og overskuddsvarme; holde deg tørr og komfortabel hele dagen lang. Tilgjengelig på alle K2 hjelmer.

Bike Certified: Fullt snø og sykkel sertifisert av hjelm sikkerhetsstandarder for multi sesongen bruk.


Kjøp dine favoritt Hjelmer modeller og nyt ski. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av K2 Hjelm Verdict. Hvis du er i tvil om å kjøpe K2 Hjelm Verdict, ta kontakt med vårt team av fagfolk i ski via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner K2 Hjelm Verdict

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up