up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

K2

K2 Hjelm Meridian

plus
  • 360K2 Hjelm Meridian
  • Play videoK2 Hjelm Meridian
  • K2 Hjelm Meridian

K2 Hjelm Meridian

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse K2 Hjelm Meridian

Meridian er K2 snø og sykkel sertifisert kvinnes hjelm, klar til å ta på gater eller bakker i stil og lett ytelse. Meridian har det samme oppdaterte Magna Snap magnetiske beskyttelsesbrettet og konvertible liner som den nye Stash, og damer kan nå oppnå en tilpasset passform med 360 K2Dialed ™ Fit System. Si farvel til alle fiddling og fumling, og hold deg til bakkene.

Egenskaper:

Passiv kanalventilasjon, 360 K2dialed ™ Fit System, Cabriolet Full Wrap Liner System, Magna Snap Goggle Clip

spesifikasjoner:

Vekt: 380g

Passer system: 360 K2Dialed

Venting: Passive ventilasjoner

Hjelm Konstruksjon: I Mould

Hjelm Liner: Cabriolet Full Wrap

Teknologi:

KONVERTIBEL FULL SKRIVLINJE:

Samme dekning som en komplett wrap liner, men lett dukker opp, forlater passesystemet og minimal polstring for å imøtekomme å ha på seg en tynn beanie mens du beholder hjelmenes passform.

IN MOLD:

I Mold er premium-konstruksjonen for ultralette ytelseshjelmer og er preget av en EPS-liner som er støpt direkte til et lett polykarbonatskall. Resultatet er en konstruksjon så lett at du glemmer at det er til og med der.

PASSIV KANAL VENTING:

Kanaler på den indre overflaten av EPS direkte luftstrøm mellom hodet og hjelmen, fjerner fuktighet og overflødig varme; holder deg tørr og komfortabel hele dagen lang. Finnes på alle K2 hjelmer.

360 K2DIALED FIT SYSTEM ™:

En utvikling av K2dialed Fit System ™, det nye 360 ​​K2dialed Fit System ™ gir uovertruffen tilpasning. Et webdesign som er integrert i tekstilforingen gir maksimal komfort og en sikker passform. Takket være jevnt fordelt trykk eliminerer det nye 360 ​​K2dialed Fit System ™ uønskede trykkpunkter uavhengig av hodeformen.

MAGNA STRAP:

Ny magnetisk retensjonsklemme som enkelt flipper opp og over goggle-stroppen for et sikkert grep som du ikke trenger å fumle for.

REMOVABLE EAR PADS:

Mulighet for enkelt å fjerne øreputer for redusert masse mens du holder passepartiet.


I tillegg K2 i Hjelm Meridian kategorien Hjelmer fra din nett ski butikk kan du finne andre produkter relatert med Snowboard. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket K2 hos snowinn vil du finne et stort variasjon av ski produkter som også kan interessere deg. K2 er fokusert på innovasjon og forbedre ski opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner K2 Hjelm Meridian

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up