up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

K2
360

K2 Hjelm Diversion

K2 Hjelm Diversion

plus
  • 360K2 Hjelm Diversion
  • Play videoK2 Hjelm Diversion
  • K2 Hjelm Diversion
  • K2 Hjelm Diversion

K2 Hjelm Diversion

Produktbeskrivelse K2 Hjelm Diversion

Best i klassen for passform, funksjon og stil: The K2 Diversion skihjelm er her for å holde deg ski hele dagen. Den Diversion hjelm er de eneste herremodell som tilbyr en hybrid konstruksjon for å holde det lett, men slitesterkt. Den Diversion har Active Matrix Venting system for bedre kontroll av temperatur og luftstrøm. Utover tilpasse ventilasjon, brukerne får også en individuell tilpasning gjennom integrering av 360 K2dialed ™ Fit System. Komplett med en Baseline Audio System, har K2 Diversion dine hjelm behov dekket.

Egenskaper:

Dual Active Matrix Venting

360 K2Dialed ™ Fit System

vaskbar Full Wrap Liner System

Nivå 3 Baseline Audio System

spesifikasjoner:

Audio Alternativ: Baseline Audio

Fit System: 360 K2Dialed

Lufting: Aktive vents

Hjelm Konstruksjon: Hybrid

Vekt: 430 g

Teknologi:

FULL WRAP LINER: Denne full dekning, vaskbar liner tett vugger hodet, skaper enestående anfall av en K2 hjelm. Duken har en krone mesh som transporterer fuktighet og puster for å hindre overoppheting. Full Wrap Liner System er sømløst integrert med både vår standard og 360 K2dialed ™ Fit Systems og K2 Baseline Audio, skape den ultimate brukeropplevelsen. Det er ingen hull, noe som betyr en bedre passform og økt komfort.

Aktiv matrise EVAKUERING: Active Matrix Venting kan du regulere luftstrømmen av hjelmen ventilasjonssystem med berøring av fingeren. Kontrollere store ventiler med minimal innsats resulterer i overlegen stil og funksjon som kan justeres på fly. Klimaanlegg med flippen av en bryter.

HYBRID: Denne unike konstruksjonen har den beste av både i mold og Hard Shell konstruksjoner. Den primære I Mold konstruksjon gjør hjelmen utrolig lett, mens den sekundære Hard Shell øvre åpner for mer avanserte Active Matrix Venting ™ og økt holdbarhet.

360 K2DIALED FIT SYSTEM ™: En videreutvikling av K2dialed Fit System ™, den nye 360 ​​K2dialed Fit System ™ gir enestående tilpasning. En web design som er integrert i tekstil fôr gir maksimal komfort og en sikker passform. Takket være mer jevnt fordelt trykk, den helt nye 360 ​​K2dialed Fit System ™ eliminerer uønskede trykkpunkter uavhengig av hodeform.

BASELINE AUDIO: K2 Baseline Audio system sømløst kobler deg med din mobiltelefon eller mediespiller. Lydsystemet er forhånds installert i Baseline Audio Øreputer. Høyttalerhuset skaper en minimal, lav profil stuing, slik at du ikke vil merke høyttalerne med mindre musikken spilles. Hvis du heller vil ri uten høyttalerne er installert, kan de lett fjernes fra øreputer. Med en avtakbar ledning og en helt ny på ledningen lydkontroller for igangsetting på farten pause / play og svar / legg på funksjoner, er medieenheten bokstavelig talt til fingerspissene.

Blue Tooth Kompatibel: Alle K2 hjelmer er nå kompatibel med utendørs Tech® blå tann lydsystemer, samt andre etter at markedet lydalternativer.


Finn ut K2 Hjelm Diversion på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Beskyttelse salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Hjelmer produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos snowinn.

Spesifikasjoner K2 Hjelm Diversion

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up