up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

K2

K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm

plus
  • Play videoK2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm
  • K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm

K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm

K2 Crampon Baron / Tour / Duke 128mm

Kjenner du alle funksjonene til K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm? Hos snowinn velger vi ski artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Skiutstyr artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Tilbehør kolleksjonen. Alle merkene vi selger som K2 er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av ski ekspertene!

Spesifikasjoner K2 Crampon Baron/Tour/Duke 128 mm

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

K2 stegjern baron / tur / hertug 128mm

-

Varene ankom i tide. God kvalitet. Lett å montere på Marker Baron EPF-monteringer. Settet inneholder tilleggselementer til gamle stilmonteringer med ekstra selvskruende skruer og en bærepose. Produktet var godt pakket og ankom uten skade. Kjøper for første gang i denne butikken, veldig fornøyd. Jeg anbefaler det til alle.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up