up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Holmenkol

Holmenkol ErgoSideWallPlaner

plus
  • Play videoHolmenkol ErgoSideWallPlaner
  • Holmenkol ErgoSideWallPlaner

Holmenkol ErgoSideWallPlaner

Produktbeskrivelse Holmenkol ErgoSideWallPlaner

Ergonomisk sidevegg høvel med gliding flater på undersiden. For rask og pålitelig ski og snowboard tuning før skjerpe ski kanten. Bladet stilling kan enkelt og fleksibelt endret. Leveres med Spare Blade Round 3 mm.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Holmenkol ErgoSideWallPlaner unik. Hvis du er interessert i Holmenkol ErgoSideWallPlaner bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk snowinn. Vår omfattende Verktøy kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ski aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et snowinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Holmenkol ErgoSideWallPlaner

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up