up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Holmenkol

Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V

plus
  • Play videoHolmenkol Electronic Racing Waxer 230V
  • Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V

Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V

Temperaturen i denne jern er styrt av en mikroprosessor, å holde den stabilt under behandlingen. Dette gir et optimalt resultat, og er spesielt fordelaktig for å søke temperaturfølsomme spesial og rase voks. Temperaturområde 90-160 ° C.

Alle ski produktene i kategorien Jern har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Klokker produkter fra Holmenkol. Prisene på Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V er 134.49 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Holmenkol Electronic Racing Waxer 230V

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up