`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Head

Head Vector Evo 100

Head Vector Evo 100

Head Vector Evo 100

Head Vector Evo 100

  • Head Vector Evo 100
  • Head Vector Evo 100
  • Head Vector Evo 100
  • Head Vector Evo 100
  • Head Vector Evo 100
  • Head Vector Evo 100

Head Vector Evo 100

Produktbeskrivelse Head Vector Evo 100

Har du allerede prøvd Head's nye snø støvler ? Vector Evo 100- modellen har alt du trenger for å nyte en hidtil uset opplevelse på tidspunktet for ski, snowboard eller annen snøsport du utfører.

Disse Vector Evo 100 snø støvlene er designet for å gi en enkel passform. De er veldig fleksible, i tillegg til EVO-teknologi som garanterer all balanse du trenger for å holde deg uansett hvor fort du er. Den er integrert med 4 kroker av legering, microadjustables og 1 supermacro glidelås. I tillegg er velcrobåndet 40mm.

Designet for alle sesong skiløpere er Alpine Vector Evo 110 en ultra komfortabel all terreng støvel med presisjon og kraft av Head rase arv. Designet med en kraftig opprettholde holdning, gir Vector Evo 110 sin enkle inngangsramme med ramme og skall, med finjusterbare spenne og en varmeformbar liner, som gir topphold og fotvrap for brawny og presis skihåndtering. Tilleggsfunksjoner inkluderer walk sole-kompatibilitet, en rebound og responsforbedrende velcro power stropp og enkel oppføring design.

FAKTA:

HASTIGHET: Middels

TERRAIN: Allsidig, piste og off piste

Ferdighet: Avanserte skiløpere

STIL: Veldig god skiteknikk

Flex: 100/90

EGENSKAPER:

Sist: S 1850cc

Shell: PU / SL

Liner: EVO Perfect Fit S liner, HP rammefotbed, 40 mm velcro stropp

Spenner: 4 mikrojusterbare Spine Tech legeringsspenner, 1 Supermacro sperre, Lavprofil spenne

Funksjoner: Bi Inj. dynamisk ramme, Easy Entry skal design, Racing flex Tuning, Single canting, Støtte bak støtte, Form Fit, Evo Balance, Walking sole kompatibel


Akkurat nå er produktet Head Vector Evo 100 på lager hos snowinn. Finn ut hvilken andre ski produkter merketHead har i din nett ski butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Skistøvler modeller. På snowinn lager vi de nyeste stiler og design av Skiutstyr. Bla gjennom vårt utvalg og finne ski artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Head Vector Evo 100

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Anbefalt bruk
Flex index
Bredde
Vekt
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (27)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Evaluering

-

Produktet stemmer perfekt med beskrivelsen. Disse skoene er av veldig god kvalitet og veldig behagelige å ha på seg. Leveringstiden er respektert. Meget god avtale for prisen.

Flott kjøp

-

Jeg har ikke prøvd dem på ski ennå, men når de har på seg, er følelsene gode, de er min andre støvler Hodet, det er merket som passer til min brede fot, og spesielt er denne modellen en flex høyere enn jeg hadde før, de er støvler high-end, som Snowinn tilbyr til lav mid-range pris. Jeg gleder meg til å frigjøre dem på sporet.

Fornøyd

-

Fullt fornøyd med produktet og levering. Alt som beskrevet er som bestilt. Pålitelighet og profesjonalitet.

Fantastisk!

-

Vakre estetisk, komfortabel og teknisk veldig gyldig. Prisen er lavere enn andre selgere, derfor også fornøyd med besparelsene. Perfekt levering! takk

Utmerket

-

Testet på banen, perfekt, veldig behagelig, jeg tilbrakte hele dagen med dem, og jeg følte meg ikke. Helt anbefalt. Som alltid snakker snowinn-tjenesten.

Kjøpevurdering

-

Prisen er god, selv om den er utsatt for 132,45 og deretter koster 150,95. Godt produkt, rettidig levering. Negativ notat passformen. Jeg valgte mål 26.5, som i tabellen som svarer til 42, men støvelen passer med å lide 41. Etter å ha hatt noen tvil, neste dag ba jeg om å endre størrelsen, men jeg ble fortalt at bestillingen var allerede igjen. Jeg ga støvlene til en nevø.

Kjøp

-

Tilfredsstillende kjøp. Utmerket Snowinn for støtte og leveringstider

Godt produkt

-

Godt produkt og verdi for pengene. Ordren kom med en forsinkelse på flere dager. Godt pakket. Allerede testet på spor, og de går veldig bra.

Meget god kvalitetspris

-

Det tok noen dager for pakken å ankomme, men støvlene er perfekte for en bedre pris.

Fornøyd

-

Veldig bra pris / kvalitet forhold

Muyyyy glad

-

Muyyyy god bote siden det er veldig behagelig kvaliteten på mål er perfekt og prisen er veldig bra for varmen på støvelen

Veldig bra 7

-

Det er allerede det andre kjøpet hos Sonwinn, og i noen av dem var jeg veldig godt servert. Super rask levering og varer som annonsert. Anbefaler uten bestillinger.

Fornøyd

-

Alt perfekt hva annet å si. ekstra avgifter

Vakre støvler

-

Støvlene er vakkert av utmerket kvalitet, betalt svært lite, men før du kjøper dem, prøv dem på dine føtter. Hodene er veldig stive og har en smal plan. Upåklagelig levering!

Utmerket kjøp

-

Høy kvalitet produkt. Komfortabel og teknisk likt. Utmerket valuta for pengene. Utmerket rabattprosent

Anbefales

-

Godt produkt, god pris.

Utmerket!

-

Kvalitet sko og komfortabel! Kvalitet / prisforhold sikkert uslåelig.

Fornøyd

-

Mottatt velpakket og ganske raskt for å se bruken

Veldig glad

-

utmerket kjøp. De hadde en forsinkelse med å forlate kontoret og ankom den anslåtte dagen. en 10 for snowinn og kundeservice, veldig komfortable støvler og god kvalitet. veldig glad

Utmerket

-

Umiddelbart prøvde i snøen og jeg fant dem veldig bra! Jeg bundet dem om morgenen, justert etter et par nedstigninger og aldri igjen ubundet til slutten. Veldig fornøyd!

Meget høy kvalitet prisforhold

-

Veldig bra produkt, rask leveringstid. Anbefalt Selger.

Toppmøte

-

Vakkert perfekt passende skiskole. Top! Prøv nå i snøen!

Sko støvler hector evo 100

-

Flott støvler, rimelig pris og kvalitet. Godt gjort, de er fantastiske. Rask levering, pålitelig selskap og å gi råd.

Komfortable monos

-

Komfortable krus rett fra emballasjen. Fleksibel justering på 100 til 90, slik at de passer til et bredt spekter av applikasjoner

Perfekt

-

Tider veldig rask produkt anbefales sterkt THANKS

Anmeldelse

-

God pris, rask levering.

Veldig bra kjøp

-

Veldig behagelig og av god kvalitet. Et røverkjøp

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk