`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Head

Head Raptor 120S RS

Head Raptor 120S RS

Head Raptor 120S RS

Head Raptor 120S RS

Head Raptor 120S RS

  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS
  • Head Raptor 120S RS

Head Raptor 120S RS

Produktbeskrivelse Head Raptor 120S RS

Som enhver ski-profesjonell trenger du utstyret som passer dine behov, og det er derfor Raptor 120 RS skistøvler er alt du leter etter og mer. Dette er snøstøvler av ypperste klasse, designet for de mest dyktige og høye ytelsesløperne.

Denne snøstøvelen er født for hastighet , så den har en perfekt og behagelig komfort takket være den varmeformbare ProLiner bagasjerommet, kraftstroppene og presisjonsklemme rundt spennene, opp til Low racing kile lavprofil konkurranse kile, Race Balance og dens 96 mm siste. Og du? Er du klar for en maksimal hastighetsdose?

Raptor 120 RS er en ytelsesdrevet løveløvel for profesjonelle ryttere som ønsker å føle seg på en med sin ski.

Alt om Raptor 120 RS screams løp, fra den krevende presisjonen og komforten til den formbare HeatFit Pro Liner og 40mm borrelås, til Low Racing Wedge, Race Balance og FIS godkjent, så det ultimate racerverktøyet for føttene.

Nivå: Profesjonell

Flexindeks: 120/110

Shell: PU

Sist: RS 1800cc. Mp 25,5_94mm / Mp 26,5_96mm / Mp2 7,5_98mm

Egenskaper:

Racing flex tuning,

Dobbel canting

FIS godkjent eneste tykkelse,

Lav racing kile, Race balanse

liner:

HeatFit Pro liner,

HP rammefotbed,

40 mm borrelås

spenner:

4 mikrojusterbar Spine Tech

Alloy spenner,

RD lavprofil spenner

RACE BALANS

Videresend Lean 16 °, Ramp Angle 4 °

TECHNOLOGIES

RAPTOR TECHNOLOGY

Kombinere Double Power Booster Velcro og det revolusjonerende spenningskonseptet, gir Raptor Technology våre atleter mer dynamisk respons på støvelen, mer presis overføring og raskere ski-reaksjon.

SPINEFLEX BUCKLES

SPINEFLEX ER EN REVOLUTIONÆR BUCKLE BEGREPP MED EN FLEXIBEL ELEMENT OG EN KONSTANT LUKTPUNKT. DET FLEKSIBLE ELEMENTEN LYKER BUCKELEN TIL Å TILPASSE TIL SHELL PROFILEN, OG SOM SOM GIVER EN HOMOGENOUS FOOT WRAPPING UAFHENGIG FRA SLUTNINGSGRENSE. DEN ØKTE PRECISJONEN OG KOMFORTEN SKAPET FRA UTSIKTEN AV TRYKKPUNKTER RESULTATER I BEDRE PRESTASJONER.

DOUBLE POWER BOOSTER VELCRO

STRØMEN AV DOBBELPOWER BOOSTER VELCRO ARBEIDER SOM EN DOBBEL PULLE FOR BEDRE LUKNING OG ET TIDERE SKIFT PÅ KUFFEN. ELASTISK BOOSTER STRAP tillater mer dynamisk respons av båten. RESULTATET: MERE PRECISE TRANSMISSION OG FASTERE SKIREAKSJON.


Kjenner du alle funksjonene til Head Raptor 120S RS? Hos snowinn velger vi ski artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Skiutstyr artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Skistøvler kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Head er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av ski ekspertene!

Spesifikasjoner Head Raptor 120S RS

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk