up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Head
360

Head Hjelm Knight Pro Kit

Head Hjelm Knight Pro Kit

plus
  • 360Head Hjelm Knight Pro Kit
  • Play videoHead Hjelm Knight Pro Kit
  • Head Hjelm Knight Pro Kit
  • Head Hjelm Knight Pro Kit

Head Hjelm Knight Pro Kit

Produktbeskrivelse Head Hjelm Knight Pro Kit

Hvis du ennå ikke har funnet maksimal komfort, skyldes det at du ikke kjenner Head Knight Pro-hjelmen . Denne snowboardhjelmen har definitivt alt du trenger for å trene snowboard som en profesjonell . Takket være den integrerte søkeren trenger du ikke briller, derfor sparer du penger på det aspektet. Kul! Det er ikke sånn?

Hvis du ønsker det, kan du bytte visir, noe som indikerer at Knight Pro er perfekt egnet for alle værforhold. Ultimate hodebeskyttelse møter visir styling

Egenskaper:

I Mold teknologi, Visor Construction

nedre Micro

termisk Ventilasjon

Primaloft

Microfur

Beanie Liner

Neckgator

Leder 2D Fit

Spare objektiv inkludert

spesifikasjoner:

Vekt: 490g


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Head Hjelm Knight Pro Kit unik. Hvis du er interessert i Head Hjelm Knight Pro Kit bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk snowinn. Vår omfattende Hjelmer kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ski aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et snowinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Head Hjelm Knight Pro Kit

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Hjelm

-

Fornøyd med varene.

Produkt gjennomgang

-

Perfekt gjort, komfortable, lette, gode "løgner" og ... ikke noe mer å legge til. Jeg vil anbefale Når det gjelder utførelsen av kontrakten er rett og slett et lyn :)

Godt kjøp

-

Hjelmen sitter perfekt. Det er veldig behagelig og visir passer veldig godt til ansiktet.

Leder ridder pro sort

-

Hjelmen er ganske lett og passer i hvert fall hodet mitt også. Den speillinse er veldig følsom, og jeg har gjort to store riper den første uken, selv om jeg var veldig forsiktig. Den speillinse fungert bra i solskinn og oransje reserve objektivet var fint Under skyet dager. Jeg hadde satt pris på et lyssterkt objektiv for kveldskjøring, selv om bakkene ble tent.

Hjelm

-

Fristen for levering ble møtt perfekt. Hjelmen har kommet noen dager tidligere enn forventet i perfekt stand. veldig god service

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up